Νέα Τούμπα 40.000 θέσεων!

Νέα Τούμπα 40.000 θέσεων!

Gazzetta team
Νέα Τούμπα 40.000 θέσεων!

bet365

Τη δυνατότητα αύξησης της χωρητικότητας του γηπέδου της Τούμπας στις 40.000 θέσεις δίνει το νομοσχέδιο που ψηφίστηκε κι αφορά στις ρυθμίσεις Πολεοδομικής Νομοθεσίας.

Το πλάνο του Ιβάν Σαββίδη για επέκταση της έδρας του ΠΑΟΚ υπάρχει εδώ και καιρό, αφού από τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε προαναγγείλει την ανακατασκευή του γηπέδου με επένδυση που θα φτάνει τα 40 εκατ. ευρώ. Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου είχε μιλήσει σε επιχειρηματικό φόρουμ πριν από το ματς με τη Σαχτάρ Καραγκαντί για την επέκταση της χωρητικότητας της Τούμπας στις 35.000 θέσεις, με το νομοσχέδιο που ψηφίστηκε να επιτρέπει την αύξηση κατά 40% στη χωρητικότητα των υπαρχόντων σταδίων, κάτι που για το γήπεδο του ΠΑΟΚ μεταφράζεται σε λίγο παραπάνω από τις 40.000 θέσεις, όπως αναφέρει το «Goal».

Από εκεί και πέρα το σχέδιο του Ιβάν Σαββίδη, αλλά και το νέο νομοσχέδιο, προβλέπει και τη δημιουργία στεγάστρου σε όλες τις κερκίδες του γηπέδου κι αν προχωρήσει η ανακατασκευή του, θα είναι πιο κοντά στον αγωνιστικό χώρο. Επιπλέον σημαντική είναι και η παράγραφος που επιτρέπει χώρους για εμπορική χρήση, οι οποίοι όμως δεν μπορούν να ξεπερνούν το 15% του συνολικού δομήματος.

Μπορεί πάντως ο ομογενής επιχειρηματίας να προανήγγειλε την ανακατασκευή της Τούμπας, παρ' όλα αυτά ακόμα δεν έχει εγκαταληφθεί απόλυτα η ιδέα ενός νέου γηπέδου και μάλιστα είναι ευεργετικές προς αυτή την κατεύθυνση και οι ρυθμίσεις του νομοσχεδίου που ψηφίστηκε. Αυτό γιατί δίνονται κίνητρα μετεγκατάστασης των γηπέδων σε άλλες περιοχές, μεταφέροντας εκεί τους υπάρχοντες συντελεστές δόμησης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα