Θρυλική φιέστα!

Θρυλική φιέστα!

Ηρακλής Αντύπας Ηρακλής Αντύπας
Θρυλική φιέστα!

bet365

Ο Ηρακλής Αντύπας γράφει για τη μεγάλη φιέστα του Ολυμπιακού την Κυριακή στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ώρες πλέον απομένουν για να γεμίσει ακόμα περισσότερο η πλούσια τροπαιόθηκη του μεγαλύτερου αθλητικού οργανισμού της χώρας. Η Κυριακή θα είναι μέρα χαράς και γιορτής για τους φίλους του Ολυμπιακού.

Και στους Πειραιώτες αξίζουν πολλά μπράβο, που τα έσοδα από την γιορτή θα πάνε στην UNISEF, που όλοι μας γνωρίζουμε το έργο της συγκεκριμένης οργάνωσης.

Τα παιδιά είναι το μέλλον αυτού του τόπου και ο Ολυμπιακός θα γιορτάσει την κατάκτηση ενός ακόμα τίτλου, μαζί τους. Τα παιδιά θα δώσουν ένα διαφορετικό χρώμα στο Καραϊσκάκη και θα έχουν την δυνατότητα από το πρωί της Κυριακής να πάνε με τους γονείς τους στο γήπεδο, να διασκεδάσουν, να χαρούν και να γεμίσουν με χαμόγελα τις καρδιές όλων μας.

Ο εορτασμός για το 41ο πρωτάθλημα έχει επίκεντρο τα παιδιά και ο Ολυμπιακός πρωτοπορεί για μία ακόμα φορά. Το Καραϊσκάκη θα… φορέσει τα καλά του για να υποδεχθεί αφενός το μέλλον και να τιμήσει αφετέρου, τόσο το παρελθόν όσο και το παρόν.

Οι παλιοί θα έχουν την ευκαιρία να δουν ξανά και οι νέοι να μάθουν τον Λοσάντα ( με το ιστορικό σύνθημα στη μπάντα, στη μπάντα περνά ο Λοσάντα), ενώ δεν γινόταν να «λείψει» από την βραδιά ο Σταύρος Νταϊφάς, στη μνήμη του οποίου άπαντες στον Ολυμπιακό έχουν αφιερώσει το 41ο πρωτάθλημα.

Και μιας αναφερθήκαμε σε… αριθμούς, 41 πρωταθλήματα είναι τεράστιο επίτευγμα, που δε νομίζουμε σε αυτή τη ζωή να βρεθεί ομάδα να το ξεπεράσει. Ο Θρύλος, ήταν, είναι και θα είναι η μεγαλύτερη και πιο επιτυχημένη ομάδα της χώρας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Ηρακλής Αντύπας
Ηρακλής Αντύπας

Ο Ηρακλής Αντύπας γεννήθηκε στις 28 Ιανουαρίου του 1975. Από μικρός λάτρευε το ποδόσφαιρο και το φαγητό. Στα πόδια μια μπάλα και στα χέρια ένα σάντουιτς! Τα χρόνια πέρασαν. Η μπάλα από τα πόδια πέρασε στην εξέδρα. Δεν έκρυψε ποτέ ότι άνηκε στη μία και μοναδική γενιά, των «επιστημόνων» που είχε πει και ο Σαλιαρέλης. Αποφοίτησε από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ και ακολούθως (το 1993) ξεκίνησε την δημοσιογραφία στο ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ. Είχε την τιμή να μάθει τα μυστικά της πέννας από τον Θόδωρο Νικολαΐδη και τον Γιώργο Δασκαλόπουλο. Στην πορεία βρέθηκε για 1,5 χρόνο στο SPORTIME και ξεκίνησε ρεπορτάζ Ολυμπιακού, σε καθημερινή βάση, από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας της SPORTDAY. Το… μενού περιλάμβανε και ραδιόφωνο, στον NOVAΣΠΟΡ FM. Για δύο χρόνια κάθε Δευτέρα βράδυ συνομιλούσε με τους ακροατές, κυρίως τους φιλικά προσκείμενους στον Ολυμπιακό. Επίσης, έκανε και τις μεταδόσεις των ευρωπαϊκών αγώνων των «ερυθρόλευκων», στα εκτός έδρας ματς. Πάντα σε πρώτο πληθυντικό…

Τον Ιούνιο αποφάσισε να κάνει ένα… Kit Κat και να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο από μια άλλη οπτική γωνιά. Μέχρι πότε; Θα δείξει…