Διάψευση για Καρέλη και... «ξεπούλημα»!

Διάψευση για Καρέλη και... «ξεπούλημα»!

Γιώργος Βροντάκης
Διάψευση για Καρέλη και... «ξεπούλημα»!

bet365

Καμία σχέση με τον Νίκο Καρέλη δεν έχει ο Ιταλός μάνατζερ, Τζιανλούκα Τίτσι με τους πράσινους να μην «καίγονται» για λεφτά και δεν πρόκειται να ξεπουλήσουν.

Ο συγκεκριμένος μάνατζερ ανέφερε πως είναι εκπρόσωπος του επιθετικού του Παναθηναϊκού και πως ενδιαφέρονται για τον πελάτη του, η Κάλιαρι και η Ουντινέζε. Ομως, ο Καρέλης δεν έχει καμία σχέση με τον Ιταλό, ούτε το γραφείο με το οποίο συνεργάζεται.

Ο Τζιανλούκα Τίτσι δήλωσε χθες πως: «ο Παναθηναϊκός δεν θα είχε αντίρρηση σε μια μετακίνηση αφού αυτήν την περίοδο το ταμείο της ομάδας δεν ευημερούν». Κάτι τέτοιο δεν ισχύει, αφού ο Παναθηναίκός είναι σε καλύτερη οικονομική κατάσταση από πέρσι.

Δεν ξεπουλάνε...

Οι πράσινοι δεν καίγονται για χρήματα και σε καμία περίπτωση δεν θα... ξεπουλήσουν παίκτες. Αλλωστε, αυτό φαίνεται και από τις κινήσεις που έκαναν και κάνουν (ο Μαυρίας πουλήθηκε 3 εκατ. ευρώ, ο Φιγκερόα ένα και άλλο ένα ο Καρνέζης μαζί με τα χρωστούμενα), δείχνοντας πως πουλήθηκαν στα χρήματα που όρισε ο Παναθηναϊκός και όχι η… ανάγκη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα