«Μεγάλη Ατλέτικο και Adiós Μπαρτσελόνα»

Γιώργος Βροντάκης
«Μεγάλη Ατλέτικο και Adiós Μπαρτσελόνα»

bet365

Η Ατλέτικο... κατάπιε την Μπαρτσελόνα και τόσο ο μαδριλένικος, όσο και ο καταλανικός Τύπος παραδέχονται την ανωτερότητα των ροχιμπλάνκος. Το gazzetta.gr παρουσιάζει τα ισπανικά πρωτοσέλιδα.

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε επικράτησε επί των Καταλανών με 1-0 στη Μαδρίτη με γκολ του Κόκε από το 5', είχε τρία δοκάρια και πολλές χαμένες ευκαιρίας κάνοντας την Μπαρτσελόνα να μοιάζει μικρή και την Ατλέτικο... τεράστια, όπως γράφει ο ισπανικός Τύπος.

Διαβάστε στο gazzetta.gr με τι τίτλους κυκλοφόρησαν σήμερα οι ισπανικές εφημερίδες, έχοντας φυσικά ως πρώτο θέμα την αναμέτρηση της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Μπαρτσελόνα για τα προημιτελικά του Champions League.

«ΜΕΓΑΛΗ ΑΤΛΕΤΙΚΟ»
Η εφημερίδα Marca κυκλοφόρησε έχοντας στο πρωτοσέλιδο της, τους Κόκε και Βίγια να πανηγυρίζουν αγκαλιασμένοι το γκολ του πρώτου που έκρινε και την πρόκριση. Ο τίτλος στο εξώφυλλο είναι λιτός και περιεκτικός: «ΜΕΓΑΛΗ» και φυσικά αναφέρεται στην Ατλέτικο!

Στη συνέχεια η μαδριλένικη εφημερίδα απονέμει τα εύσημα στον Ντιέγκο Σιμεόνε, γράφοντας: «Τεράσιο μάθημα πίστης και πεποιθήσεων από την Ατλέτικο του Τσόλο. Εξαφάνισε την Μπαρτσελόνα με ένα φοβερό ποδόσφαιρο, θάρρος, φιλοδοξία και στρατηγική χωρίς να σκεφτεί το κόστος ή να... καεί»

«Πολεμούν σαν αδέρφια...»
Με την ίδια ακριβώς φωτογραφία (Κόκε και Βίγια αγκαλιά) στο πρωτοσέλιδο της κρεμάστηκε και η As, έχοντας ως τίτλο: «Θάρρος και καρδιά» και στη συνέχεια γράφει: «Πολεμούν σαν αδέρφια και υπερασπίζονται τα χρώματα τους».

«Πονάει, αλλά...»
Η καταλανική εφημερίδα Sport έδειξε την πικρία της για τον αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα, όμως, παραδέχτηκε την ανωτερότητα της Ατλέτικο Μαδρίτης. Η Sport κυκλοφόρησε με τίτλο: «Αν πονάει; Η Ατλέτικο ήταν καλύτερη»!

«Adiós»
Τέλος, η «El Mundo Deportivo» με μια λέξη τα είπε όλα για το αντίο των μπλαουγκράνα από το Champions League, έχοντας στο πρωτοσέλιδο της μια φωτογραφία του απογοητευμένου Νεϊμάρ και γράφει: «Adios», ενώ πιο χαμηλά στο εξώφυλλο της αναφέρει: «Μεγάλη Ατλέτικο» και σε μια πιο μικρή φωτογραφία έχει τους παίκτες του Ντιέγκο Σιμεόνε να πανηγυρίζουν την πρόκριση τους στα ημιτελικά.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα