Σφίγγει τα λουριά ο Μίτσελ!

Σφίγγει τα λουριά ο Μίτσελ!

Gazzetta team
Σφίγγει τα λουριά ο Μίτσελ!

bet365

Αποφασισμένος να το... τραβήξει όσο πάει και να μη δώσει ούτε μία ημέρα ρεπό το Πάσχα εμφανίζεται ο Μίτσελ σε περίπτωση αποκλεισμού από τον ΠΑΟΚ, κρατώντας στην... τσίτα τους παίκτες του Ολυμπιακού.

Σκληρά μέτρα παίρνει ο Ισπανός τεχνικός στο Ρέντη μετά τη νέα άσχημη εμφάνιση των πρωταθλητών, που έφερε την ήττα από τον ΠΑΣ. Η κίνησή του να κόψει το ρεπό τη Τρίτης ήταν μόνο η αρχή όπως φαίνεται, καθώς η συνέχεια αναμένεται... αρκετά χειρότερη, σύμφωνα με τον «Γαύρο». Αν εξάλλου οι «ερυθρόλευκοι» δεν εμφανιστούν όπως πρέπει στον επαναληπτικό με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και χαθεί η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, τότε ο 51χρονος τεχνικός εμφανίζεται διατεθειμένος να μη δώσει στους παίκτες του ούτε μία ημέρα ρεπό το Πάσχα!

Συγκεκριμένα ο αρχικός προγραμματισμός αναφέρει πως θα υπάρξει διήμερο ρεπό, Μεγάλο Σάββατο και Κυριακή του Πάσχα για όλη την ομάδα. Ο προγραμματισμός αυτός βέβαια ισχύει με δεδομένο την παρουσία της ομάδας στον τελικό του Κυπέλλου στις 26 Απριλίου, έξι δηλαδή μέρες μετά το Πάσχα, αλλά στο ενδεχόμενο αποκλεισμού οι Πειραιώτες θα κάνουν κανονικά προπονήσεις το Σαββατοκύριακο του Πάσχα, έστω κι αν δεν θα υπάρχει μπροστά τους καμία επίσημη υποχρέωση!

Γενικότερα πάντως όσοι είναι στο Ρέντη βλέπουν τη διάθεση του Μίτσελ να ζορίσει τους παίκτες, παρ' ό,τι βρισκόμαστε στο τέλος της σεζόν. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού θέλει να κρατήσει στην... τσίτα τους παίκτες του και γι' αυτό τον λόγο έχει σφίξει τα λουριά στην προπόνηση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα