«Η Μίλαν αξίζει 1 δισ. ευρώ»

«Η Μίλαν αξίζει 1 δισ. ευρώ»

«Η Μίλαν αξίζει 1 δισ. ευρώ»

bet365

Ο Πίτερ Λιμ από την Σιγκαπούρη φέρεται να δίνει 300 εκατ. ευρώ για το 51% της Μίλαν αλλά η Μπάρμπαρα Μπερλουσκόνι κοστολογεί τους Ροσονέρι στο 1 δισ. ευρώ!

Δημοσιεύματα στην Ισπανία θέλουν τον Λιλ, επιχειρηματίας από την Σιγκαπούρη, να θέλει να γίνει ο νέος μεγαλομέτοχος των Μιλανέζων και για να το πετύχει αυτό, σύμφωνα με τα ίδια ρεπορτάζ, προσφέρει 300 εκατ. ευρώ. Με αυτό το ποσό θέλει να πάρει το 51% των μετοχών αλλά στην Μίλαν θεωρούν αδύνατο κάτι τέτοιο με αυτά τα λεφτά.

Οι Ισπανοί έγραψαν ότι ο Αντριάνο Γκαλιάνι θα συζητήσει με τον Λιμ για να τον πείσει να κάνει καλύτερη πρόταση αν όντως ενδιαφέρεται και η Μπάρμπαρα Μπερλουσκόνι με δηλώσεις της ουσιαστικά κοστολόγησε τους Ροσονέρι στο 1 δισ. ευρώ.

«Αυτά τα δημοσιεύματα δεν έχουν καμία βάση. Ασχέτως από όσα εμφανίστηκαν σήμερα στον Τύπο για αυτό το θέμα, πάντως, θέλω να σημειώσω ότι και τα νούμερα που διαβάζω δεν ανταποκρίνονται στην πραγματική αξία του συλλόγου. Με 300 εκατ. ευρώ μπορεί κάποιος να πάρει το 30% της Μίλαν, σίγουρα όχι το 51%».

 

SERIE A Τελευταία Νέα