Ο... γκαζωμένος Μίτσελ και ο ΠΑΟΚ

Δημήτρης Τομαράς
Ο... γκαζωμένος Μίτσελ και ο ΠΑΟΚ

bet365

Την ώρα που ο Μίτσελ συνεχίζει με το γκάζι... πατημένο κάποιοι παίκτες του έχουν μείνει με το φρένο... κολλημένο. Τα νεύρα του Ισπανού και η κρισιμότητα του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Το τελευταίο διάστημα πολλά έχουν ακουστεί και γραφτεί για το μέλλον του Ισπανού στο Λιμάνι. Στον Ολυμπιακό από την πρώτη στιγμή έχουν διευκρινίσει την πλήρη τους στήριξη, όμως είναι βέβαιο και κάτι παραπάνω από σαφές πως το ματς με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο κρίνει πολλά. Στο Λιμάνι είναι σίγουροι πως ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί όπως πρέπει κόντρα στον δικέφαλο του Βορρά και πως κόντρα σε οποιαδήποτε προβλήματα και συνθήκες στο γήπεδο της Τούμπας θα μπορέσει να βγει νικητής και να περάσει έτσι στον τελικό του Κυπέλλου. Ο Μίτσελ από την άλλη παραμένει γεμάτος νεύρα με τους παίκτες του.

Τα έχει βάλει μαζί τους για την εικόνα που έχουν παρουσιάσει κυρίως από τις αρχές Μαρτίου και μετά. Σε ένα διάστημα περίπου 40 ημερών ο Ολυμπιακός μετράει ήττες σε Ελλάδα και Ευρώπη και κάποιες εξ αυτών όπως με τον Παναθηναϊκό και την Γιουνάιτεντ δεν ξεχνιούνται έτσι απλά. Ο Ισπανός τεχνικός για πρώτη φορά μίλησε την Κυριακή με τόσο πολύ σκληρή γλώσσα για τους ποδοσφαιριστές του. Και το έκανε δημόσια. Στην λογική του Μίτσελ ο Ολυμπιακός είναι σαν την Ρεάλ Μαδρίτης. Πρέπει παντού και πάντα να έχει νοοτροπία νικητή.

Επειδή σέβεται πολύ τον Ολυμπιακό και την Ελλάδα θέλει να τιμάνε όλοι οι παίκτες του την φανέλα που φοράνε. Ο Μίτσελ φρόντισε να τα... ψάλλει στους παίκτες του και στο περιθώριο του ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα όμως και στην πρωινή προπόνηση της Τρίτης (που θα αρχίσει στις 11 π.μ. καθώς την Δευτέρα υπήρχε ρεπό) αναμένεται να έχει παρατηρήσεις σε σκληρό ύφος. Ο Ισπανός κόουτς -που ξέσπασε για τα καλά στα αποδυτήρια και ουσιαστικά κράτησε μόνο την εμφάνιση του Σαλιάκα στα υπέρ- έχει πολλά παράπονα και από την άμυνά του και ιδίως παίκτες όπως ο Μπονγκ και ο Τόρες και από τον άξονά του και κυρίως παίκτες όπως ο Πελέ.

Γενικότερα ήταν έξαλλος και χτύπησε ξανά... καμπανάκια προς πάσα κατεύθυνση. Και για τον ίδιο δεν είναι μόνο πολύ σπουδαίος ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Είναι και το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Θεωρεί μεγάλη υποχρέωση των παικτών του Ολυμπιακού να παίξουν πολύ καλά, να παρουσιάσουν ένα εξαιρετικό θέαμα στον κόσμο τους και να κερδίσουν την ομάδα του Απόλλωνα σε ένα ματς με χαρακτήρα μίας μεγάλης γιορτής. Για τον Μίτσελ το γκάζι παραμένει... πατημένο ενώ ο ίδιος βλέπει πως ορισμένοι παίκτες του έχουν επιλέξει το... φρένο... Το θετικό πάντως είναι πως το ιατρικό ερυθρόλευκο δελτίο είναι καθαρό από το ματς με τον ΠΑΣ καθώς δεν προέκυψε κάποιο νεότερο πρόβλημα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα