Μουρίνιο: «Είστε πουτ...ς γιοι»

Gazzetta team
Μουρίνιο: «Είστε πουτ...ς γιοι»

bet365

Ο Ζοσέ Μουρίνιο όταν ήταν στη Ρεάλ Μαδρίτης είχε βρίσει τους παίκτες του επειδή αποκάλυψαν την 11άδα του αγώνα με την Μπαρτσελόνα σε ένα ισπανικό ΜΜΕ.

Στο βιβλίο «The Special One - The Dark Side of Jose Mourinho» σε ένα από τα αποσπάσματα του δημοσίευσε η εφημερίδα "Times".

Το απόσπασμα του βιβλίου αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Στις 5 το απόγευμα της 16ης Απριλίου 2011, λίγο πριν το εντός έδρας ματς πρωταθλήματος της Ρεάλ με τη Μπαρτσελόνα, η εφημερίδα Marca ανέφερε στην διαδικτυακή της έκδοση ότι ο Ρεάλ θα έπαιζε με τον Πέπε στο κέντρο, δίπλα στους Κεντίρα και Αλόνσο. Η ενδεκάδα ήταν πρωτοφανής: Κασίγιας, Ράμος, Αλμπιόλ, Καρβάλιο, Μαρσέλο, Πέπε, Κεντίρα, Αλόνσο, Ντι Μαρία, Ρονάλντο και Μπενζεμά.

Η ισοπαλία με 1-1 δεν βοήθησε τις ελπίδες των γηπεδούχων για τον τίτλο, αλλά το κοινό χειροκρότησε με πίστη την ομάδα. Οι τελευταίες επισκέψεις της Μπαρτσελόνα είχαν τελειώσει 0-2, 2-6 και η πλειοψηφία του σταδίου το είδε λογικό. Όχι, τόσο ο Μουρίνιο.

Περίμενε την ομάδα στα αποδυτήρια πριν θέσει έναν χείμαρρο κατηγοριών και προσβολών που παραμόρφωσαν το πρόσωπο του μέχρι που άρχισε να λέει δυνατά: «Είστε προδότες. Σας ζήτησα να μην μιλήσετε σε κανέναν για την επιλογή της ομάδας και εσείς με προδώσατε. Δείχνει ότι δεν είστε με την πλευρά μου. Είστε π…ας γιοι.

Ο μόνος φίλος που έχω στα αποδυτήρια είναι ο Γκρανέρο… ούτε εκείνον όμως δεν είμαι σίγουρος ότι μπορώ να εμπιστεύομαι. Με αφήσατε μόνο μου. Είστε η πιο ύπουλη ομάδα, που είχα στην ζωή μου. Τίποτα παραπάνω από π...ας γίοι.

Ο Κασίγιας δεν περίμενε καν να τελειώσει το ξέσπασμα. Έκανε ότι δεν είχε συμβεί τίποτα, γύρισε και μπήκε στο μπάνιο. Δεν ήταν ο μόνος που αγνόησε την αναταραχή. Αλλά ο Μουρίνιο είχε τόσο έντονα συναισθήματα που πήρε ένα μπουκάλι Red Bull και το πέταξε στον τοίχο. Άνοιξε και σταγόνες από το ζαχαρούχο ποτό ενέργειας έπεσαν στα πρόσωπα των πλησιέστερων.

Οκλαδόν στο έδαφος, κάποιοι λένε γονατιστός, είπε μια νέα σειρά προσβολών, μετά σηκώθηκε σκούπισε τα δάκρια από το πρόσωπο του και ανακοίνωσε ότι θα μιλήσει με τον Πέρεθ και τον Σάντσες, γιατί εκείνοι θα είναι ικανοί να βρουν τον προδότη.

Υποσχέθηκε αντίποινα και έκανε μια παρομοίωση μεταξύ του στρατιωτικού νόμου και του ποδοσφαίρου.

«Αν ήμουν στο Βιετνάμ και σας έβλεπα να γελάτε με έναν σύντροφο, θα έπαιρνα ένα όπλο και θα σας σκότωνα. Τώρα είστε οι ίδιοι που πρέπει να ψάξετε και να βρείτε ποιος έδωσε την ενδεκάδα»

Ο μοναδικός φίλος που έχω σε αυτά τα αποδυτήρια είναι ο Γκρανέρο... και δεν είμαι καν σίγουρος ότι μπορώ να συνεχίσω να τον εμπιστεύομαι. Με αφήσατε μόνο μου».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα