Κακόγουστο αστείο…

Κακόγουστο αστείο…

Ηρακλής Αντύπας Ηρακλής Αντύπας
Κακόγουστο αστείο…

bet365

Ο Ηρακλής Αντύπας γράφει για το κακό πρόσωπο που συνηθίζουν να παρουσιάζουν οι παίκτες του Ολυμπιακού στο τέλος της σεζόν και ενώ το πρωτάθλημα έχει κριθεί.

Έχει καταντήσει κακόγουστο αστείο. Μόνο σύνηθες φαινόμενο δεν είναι ο Ολυμπιακός να γνωρίζει τόσο συχνά ήττες στο ελληνικό πρωτάθλημα. Σύμφωνοι, το πρωτάθλημα, οι Πειραιώτες το έχουν κατακτήσει εδώ και μήνες, αλλά όπως και να το κάνουμε δεν είναι πρόσωπο αυτό που παρουσιάζουν το τελευταίο διάστημα.

Μετά την μεγάλη εντός έδρας εμφάνιση κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι παίκτες του Μίτσελ, παρουσιάζονται λες και άδειασαν. Ήττες από παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, Αστέρα Τρίπολης και τώρα Γιάννινα, μετρούν οι «ερυθρόλευκοι» και δεν είναι τόσο τα αποτελέσματα που προκαλούν ανησυχία, όσο οι εμφανίσεις.

Δεν θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι παίκτες παρουσιάζονται τόσο αδιάφοροι. Στα Γιάννινα ο Μίτσελ έδωσε ευκαιρίες τόσο σε νεαρούς και άπειρους παίκτες, αλλά και σε πιο έμπειρους οι οποίοι έπρεπε να δείξουν κάτι διαφορετικό. Να δείξουν θέληση, βρε αδερφέ, να δείξουν ότι γουστάρουν να παίζουν για τον Ολυμπιακό, να δείξουν ότι θέλουν να παραμείνουν στην ομάδα και στη νέα σεζόν.

Δεν λέμε να κερδίζουν όλα τα ματς, αλλά να βάζουν τα πόδια τους στην φωτιά και να μην ψάχνουν για δικαιολογίες αμέσως μετά το αρνητικό αποτέλεσμα. Η αυτοκριτική είναι μεγάλη υπόθεση και ο μπούσουλας για ένα καλύτερο μέλλον.

Πέρα για πέρα δίκαιο το ξέσπασμα του Μίτσελ, έστω και αν ο ίδιος έχει και αυτός τις ευθύνες του. Γιατί ο προπονητής είναι αυτός που πρέπει να σφίξει τα λουριά, που πρέπει να βάλει τους παίκτες σε έναν ρυθμό. Το τελευταίο διάστημα, ο Ολυμπιακός όχι μόνο ρυθμό δεν έχει, αλλά δείχνει ότι θέλει να τελειώνει μία ώρα νωρίτερα η σεζόν.

Και είναι κάτι που δεν το αξίζουν, ούτε οι φίλαθλοι, ούτε οι διοικούντες, αλλά ούτε και οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές. Πλέον απομένουν δύο – και ευχόμαστε τρία – παιχνίδια για το φινάλε. Και εδώ είναι που οι Πειραιώτες, πρέπει να ξυπνήσουν. Για να κλείσει όμορφα, μια πολύ καλή σεζόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Ηρακλής Αντύπας
Ηρακλής Αντύπας

Ο Ηρακλής Αντύπας γεννήθηκε στις 28 Ιανουαρίου του 1975. Από μικρός λάτρευε το ποδόσφαιρο και το φαγητό. Στα πόδια μια μπάλα και στα χέρια ένα σάντουιτς! Τα χρόνια πέρασαν. Η μπάλα από τα πόδια πέρασε στην εξέδρα. Δεν έκρυψε ποτέ ότι άνηκε στη μία και μοναδική γενιά, των «επιστημόνων» που είχε πει και ο Σαλιαρέλης. Αποφοίτησε από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ και ακολούθως (το 1993) ξεκίνησε την δημοσιογραφία στο ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ. Είχε την τιμή να μάθει τα μυστικά της πέννας από τον Θόδωρο Νικολαΐδη και τον Γιώργο Δασκαλόπουλο. Στην πορεία βρέθηκε για 1,5 χρόνο στο SPORTIME και ξεκίνησε ρεπορτάζ Ολυμπιακού, σε καθημερινή βάση, από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας της SPORTDAY. Το… μενού περιλάμβανε και ραδιόφωνο, στον NOVAΣΠΟΡ FM. Για δύο χρόνια κάθε Δευτέρα βράδυ συνομιλούσε με τους ακροατές, κυρίως τους φιλικά προσκείμενους στον Ολυμπιακό. Επίσης, έκανε και τις μεταδόσεις των ευρωπαϊκών αγώνων των «ερυθρόλευκων», στα εκτός έδρας ματς. Πάντα σε πρώτο πληθυντικό…

Τον Ιούνιο αποφάσισε να κάνει ένα… Kit Κat και να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο από μια άλλη οπτική γωνιά. Μέχρι πότε; Θα δείξει…