Καλλονή - Πανθρακικός 2-0

Gazzetta team
Καλλονή - Πανθρακικός 2-0

bet365

Ο Μανούσος άνοιξε το σκορ και ο Μαρσέλο με «κεραυνό» ουσιαστικά... σφράγισε την παραμονή της Καλλονής, η οποία νίκησε 2-0 τον Πανθρακικό!

Απέναντι στον αδιάφορο Πανθρακικό η Καλλονή καιγόταν για τη νίκη ώστε να αγκαλιάσει την παραμονή της στη Σούπερ Λίγκα, σε μια σεζόν που δεν χρησιμοποίησε ποτέ την έδρα της! Οι νησιώτες είχαν καταλάβει πόσο σημαντικό ήταν αυτό το ματς και το έδειξαν από την αρχή καθώς άνοιξαν το σκορ μόλις στο 2' με το σουτ του Μανούσου στην κίνηση μετά την σέντρα που έγινε από αριστερά. Εχοντας το προβάδισμα από νωρίς, η Καλλονή μπορούσε να διαχειριστεί τον αγώνα απέναντι στον Πανθρακικό που δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του επιθετικά. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή της μπάλας για ένα διάστημα στο πρώτο μέρος αλλά αυτό δεν είχε κάποιο αποτέλεσμα καθώς το ένα λάθος διαδεχόταν το άλλο... Μία φορά δεν έγινε λάθος, στο 41', αλλά ο Ιγκορ δεν τελείωσε σωστά την φάση όταν βγήκε απέναντι από τον Χογκ.

Στο δεύτερο μέρος η Καλλονή, με τον Λεοζίνιο να παίρνει πρωτοβουλίες, προσπάθησε για το δεύτερο γκολ που θα κλείδωνε το τρίποντο και λογικά την παραμονή. Οι νεοφώτιστοι δεν ήταν καλοί αλλά τουλάχιστον δεν ένιωθαν κάποια απειλή από τον πολύ κακό Πανθρακικό, με τα λεπτά να περνούν χωρίς ουσιαστικά να γίνεται κάτι το αξιόλογο. Αυτό, τελικά, ήρθε στο 82' με το δυνατό διαγώνιο σουτ του Μαρσέλο για το 2-0, με την Καλλονή να παίρνει την σημαντικότερη νίκη της σεζόν!

Man of the match: Ο Λεοζίνιο ήταν αυτός που πήρε τις περισσότερες πρωτοβουλίες για την Καλλονή και προσπαθούσε να απειλήσει ο ίδιος με σουτ ή να φτιάξει ευκαιρίες για τους συμπαίκτες του.

Αδύναμος κρίκος: Ολος ο Πανθρακικός. Η ομάδα της Κομοτηνής ήταν τραγική και δεν άξιζε να πάρει κάτι σε αυτό το ματς.

Στο ύψος του: Ο Μανούσος έκανε το καθήκον του καθώς ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ από πολύ νωρίς, στο 2', διώχνοντας το άγχος από τους συμπαίκτες του.

Η γκάφα: Την έκανε ο Ιγκορ με την ευκαιρία που έχασε για τον Πανθρακικό στο 41'. Αυτή ήταν η μοναδική καλή φάση που δημιούργησαν οι φιλοξενούμενοι.

Το στραγάλι: Καμία από τις δύο ομάδες δεν έμεινε με παράπονα, πράγμα που σημαίνει ότι η διαιτησία του Κάκου ήταν μια χαρά. Σωστοί και οι βοηθοί του στις υποδείξεις τους.

Το ταμείο του Gazzetta: Ο στόχος επιτεύχθηκε για την Καλλονή. Χωρίς να χρησιμοποιήσει ούτε μία φορά την έδρα της κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή της και ελπίζει την επόμενη σεζόν να τα πάει το ίδιο καλά αγωνιζόμενη στην Μυτιλήνη. Οσο για τον Πανθρακικό, η ήττα δεν αλλάζει κάτι καθώς ούτως ή άλλως ήταν αδιάφορος.

Δείτε εδώ τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα του ΟΑΚΑ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα