«Ζωντανή» για την Ευρώπη η Λάτσιο (vid)

Θοδωρής Βασίλης
«Ζωντανή» για την Ευρώπη η Λάτσιο (vid)

bet365

Δείχνοντας χαρακτήρα η Λάτσιο (για πάνω από 30 λεπτά με 10 ποδοσφαιριστές) επικράτησε με 2-0 της αδιάφορης Σαμπντόρια στο Ολίμπικο μένοντας ζωντανή στο ευρωπαϊκό όνειρο.

Η Λάτσιο ήθελε μόνο τη νίκη απέναντι στην αδιάφορη Σαμπντόρια ώστε να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Η υπερβολική ζέστη για τα δεδομένα της εποχής στην Ρώμη δυσκόλευε τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων με την πρώτη φάση να γίνεται από μακρινό σουτ του Κεϊτά.

Η απάντηση της «Ντόρια» ήρθε με τον Γκαμπιαντίνι το σουτ του οποίου κατέληξε μόλις άουτ. Τελικά, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ όταν μετά από ωραία προσπάθεια του Κεϊτά ο Καντρέβα δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Η Σαμπντόρια μπήκε αποφασισμένη στην επανάληψη να ισοφαρίσει και ο Γκαμπιαντίνι ανάγκασε τον Μπερίσα σε ωραία απόκρουση, ενώ στη συνέχεια οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Μπίλια με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Όπως ήταν λογικό οι φιλοξενούμενοι βγήκαν μπροστά με στόχο την ισοφάριση αφήνοντας πολλούς κενούς χώρους πίσω κάτι που το εκμεταλλεύτηκε η Λάτσιο η οποία σε μία από τις αντεπιθέσεις της ο Λούλιτς στο 73' έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ντα Κόστα κλειδώνοντας ουσιαστικά το τρίποντο με το 2-0 να μην αλλάζει παρά τις όποιες προσπάθειες των «μπλουτσερκιάτι» μέχρι το τέλος του αγώνα.

 

SERIE A Τελευταία Νέα