Σενάρια για Κετσπάγια και ΑΕΚ

Σενάρια για Κετσπάγια και ΑΕΚ

Gazzetta team
Σενάρια για Κετσπάγια και ΑΕΚ

bet365

Μπορεί από την ΑΕΚ να τονίζουν πως δεν τίθεται θέμα απομάκρυνσης του Τραϊανού Δέλλα, σενάρια από την Κύπρο όμως φέρνουν τον Τιμούρ Κετσπάγια να είναι εκ των φαβορί για τον «κιτρινόμαυρο» πάγκο.

Νέος κύκλος σεναρίων ανοίγει για το θέμα του προπονητή στην Ένωση, αυτή τη φορά με προέλευση τη Μεγαλόνησο. Οι εμφανίσεις του Δικεφάλου εδώ και καιρό δεν πείθουν, ο προβληματισμός στις τάξεις της διοίκησης είναι δεδομένος και το γεγονός αυτό έφερνε τον «Τράι» να είναι υπό αμφισβήτηση αναφορικά με την παρουσία του και τη νέα σεζόν στην ομάδα.

Από πλευράς ΑΕΚ διαψεύστηκαν όλες οι φήμες, τονίζοντας πως δεν τίθεται κανένα θέμα αποχώρησής του κι ο απολογισμός θα γινόταν ούτως ή άλλως στο τέλος της σεζόν. Το τελευταίο σενάριο πάντως εμπλέκει και τον Τιμούρ Κετσπάγια σύμφωνα με τους Κύπριος, όπως αναφέρεται στη «Sportday», σημειώνοντας πως ο άλλοτε τεχνικός του Ολυμπιακού χαίρει της ιδιαίτερης εκτίμησης του Δημήτρη Μελισσανίδη. Εκείνο μάλιστα που επισημαίνεται είναι πως ο Γεωργιανός τεχνικός βρίσκεται και στην κορυφή της σχετικής λίστας.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα