Επαφή με Ταρντέλι για Εθνική

Επαφή με Ταρντέλι για Εθνική

Gazzetta team
Επαφή με Ταρντέλι για Εθνική

bet365

Ο Μάρκο Ταρντέλι είναι το νέο όνομα που μπήκε στη λίστα της ΕΠΟ για τον πάγκο της Εθνικής, με τον Γιώργο Σαρρή να έχει τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του, αλλά για την ώρα υπάρχει χάσμα στο οικονομικό.

Δεν σταματάει η αναζήτηση του νέου προπονητή της «γαλανόλευκης» από τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας, με τον Ιταλό τεχνικό να αποτελεί την τελευταία περίπτωση που τέθηκε στα υπόψιν του Γιώργου Σαρρή. Ο ίδιος ο πρόεδρος της ΕΠΟ μάλιστα ήταν αυτός που είχε επικοινωνία με τον Ταρντέλι όπως αναφέρει η «Sportday», από τη στιγμή που γνωρίζει και πολύ καλά ιταλικά. Ο ισχυρός άνδρας της Ομοσπονδίας του εξήγησε τα οικονομικά δεδομένα, ότι δηλαδή μπορούν να δοθούν περί τις 650-700 χιλ. ευρώ τον χρόνο που μαζί με τα μπόνους θα φτάσουν ως και το 1 εκατ. ευρώ κι ο Ταρντέλι αρχικά έδειξε θετικός

Στη συνέχεια όμως ο 59χρονος τεχνικός εμφανίζεται να επανήλθε, έχοντας αυξημένες απαιτήσεις και συγκεκριμένα 800 χιλ, ευρώ για τον ίδιο και 200 χιλ. ευρώ ακόμα για τους δύο βοηθούς του, δηλαδή 100 χιλ. έκαστος. Τα ποσά αυτά ωστόσο κρίθηκαν υπερβολικά από την ελληνική πλευρά κι αν ο Ιταλός προπονητής επιμείνει, τότε η περίπτωσή του θα μπει στο... αρχείο, αν όμως ρίξει τις απαιτήσεις του, τότε όλα θα είναι ανοιχτά.

Την ίδια στιγμή πάντως παραμένουν πάντα στο προσκήνιο και οι περιπτώσεις των Μάρτιν Γιολ, Αρμίν Φε, που έχουν ακουστεί ήδη εδώ και λίγες ημέρες. Αμφότεροι προτάθηκαν από τον γνωστό μάνατζερ, Μίνο Ραϊόλα και μάλιστα πρόκειται να έρθουν στην Ελλάδα στο τέλος τη εβδομάδας για συζητήσεις.

 

Τελευταία Νέα