Μισός με Καλλονή ο Πανθρακικός

Θοδωρής Βασίλης
Μισός με Καλλονή ο Πανθρακικός

bet365

Με πολλές απουσίες θα αγωνιστεί ο Πανθραικός στο ΟΑΚΑ απέναντι στην Καλλονή. Ο Άκης Μάντζιος δεν μπορεί να υπολογίζει συνολικά σε οκτώ ποδοσφαιριστές.

Μισός θα αγωνιστεί κόντρα στην Καλλονή ο Πανθρακικός. Και αυτό γιατί ο Άκης Μάντζιος δεν θα έχει στην διάθεσή του, οκτώ ποδοσφαιριστές. Ο τεχνικός της ομάδας της Κομοτηνής άφησε εκτός τους τιμωρημένους Λαδάκη, Μπεν Σαμπάτ και Ρομέου (παράλληλα ο Βραζιλιάνος είναι και τραυματίας) αλλά και τους τραυματίες Κουτσόπουλο, Κάσες, Ντιόγκο ενώ αποκλείστηκαν οι Χρήστου και Σέρεμετ.

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή στην οποία βρίσκονται οι: Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Παπαγεωργίου, Μαμούτ, Χασομέρης, Ίγκορ, Μολίνα, Ζδράβος - Ρίζος, Τζάνης, Στόγιος, Τριανταφύλλου, Καθάριος, Εμπόου, Μπαϊκαρά, Μακρυδημήτρης και Σαρακατσάνος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα