«Υποψήφιος για Μουντιάλ ο Αμπέντ»!

«Υποψήφιος για Μουντιάλ ο Αμπέντ»!

Νίκος Αθανασίου
«Υποψήφιος για Μουντιάλ ο Αμπέντ»!

bet365

Τον Μεχντί Αμπέντ ως υποψήφιο να δείξει τις ποδοσφαιρικές του αρετές στα γήπεδα της Βραζιλίας συμπεριέλαβε αγγλική ιστοσελίδα.

Με αφορμή τον Αλγερινό μέσο της Τότεναμ. Ναμπίλ Μπενταλέμπ που επέλεξε την χώρα του αντί για την Γαλλία ενόψει Μουντιάλ, αγγλική ιστοσελίδα και συγκεκριμένα το «bleacherreport» παρουσιάζει μια πεντάδα Αφρικανών ποδοσφαιριστών που έχουν πιθανότητες να αγωνιστούν στα γήπεδα της Βραζιλίας, επιλέγοντας την πατρίδα τους και όχι την χώρα που μπορεί να μεγάλωσαν. Ανάμεσά στους και ο Μεχντί Αμπέντ!

Ο νεαρός μέσος του Παναθηναϊκού, ο οποίος είναι δανεικός από την Νιουκάστλ και πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με την φανέλα του «τριφυλλιού». Στο κείμενο γίνεται αναφορά στις συμμετοχές του Αμπέντ με τις μικρές εθνικές της Γαλλίας και την απόφαση του να επιλέξει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα