ΑΕΛ και... σούζα όλη η Ελλάδα! (vid)

Gazzetta team
ΑΕΛ και... σούζα όλη η Ελλάδα! (vid)

bet365

Το απόγευμα του Σαββάτου η ΑΕΛ θα διεκδικήσει το κύπελλο της Γ΄εθνικής, όμως στο παρελθόν έχει πανηγυρίσει με τον κόσμο της πολύ πιο σημαντικούς τίτλους!

Σαφώς και οι «βυσσινί» δεν θα πουν... όχι στο τρόπαιο που θα διεκδικήσουν το απόγευμα του Σαββάτου στην Λιβαδειά, από τον Πανελευσινιακό (ματς που θα δείτε ζωντανά από το gazzetta tv) όμως σαφώς στο παλμαρέ τους ακόμη κι αν το κατακτήσουν δεν θα καμαρώνουν γι' αυτό περισσότερο από κάθετι! Κι αυτό γιατί η Λάρισα είναι μια ομάδα που μπορεί τώρα να... βολοδέρνει στις μικρές κατηγορίες όμως το παρελθόν της είναι ένδοξο!

Ποιος ξεχνάει άλλωστε ότι είναι η μοναδική μέχρι και σήμερα επαρχιακή ομάδα που έχει στην τροπαιοθήκη της πρωτάθλημα Ελλάδος. Αυτό που πανηγύρισε το 1988 η μεγάλη ομάδα του Καραπιάλη, του Πλίτση, του Ζιώγα, του Βαλαώρα, του Μητσιμπόνα, του Βουτυρίτσα, του Τσιώλη, του Γκαλίτσιου και του μεγάλου Γιάτσεκ Γκμοχ!

Όμως εκτός από την κούπα του πρωταθλητή, στο Αλκαζάρ υπάρχουν περήφανα και δύο κύπελλα Ελλάδος. Το ένα το πανηγύρισε η ΑΕΛ στο Ολυμπιακό στάδιο το 1985 με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ και το δεύτερο το 2007 στο Πανθεσσαλικό του Βόλου κόντρα στον Παναθηναϊκό!

Παρακάτω δείτε video από τις ιστορικές στιγμές της ΑΕΛ με παίκτες και κόσμο να πανηγυρίζουν τα τρία σημαντικά τρόπαια που βρίσκονται στην Λάρισα!

 

ΚΥΠΕΛΛΟ Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ Τελευταία Νέα