Νεκρό πρόβατο και... χαμός στη Γερμανία!

Θάνος Σαρρής
Νεκρό πρόβατο και... χαμός στη Γερμανία!

bet365

Το ντέρμπι της Κάτω Σαξονίας ανάμεσα στο Αννόβερο και τη Μπραουνσβάιγκ άρχισε νωρίς! Ένα νεκρό πρόβατο στο προπονητικό κέντρο των Roten δείχνει το κλίμα, με τις αρχές να είναι σε συναγερμό!

Δεν είναι μόνο ότι πρόκειται για ντέρμπι γειτόνων, αλλά και ότι εν πολλοίς από τη μάχη θα κριθεί και η παραμονή, αφού αν η Μπρανουσβάιγκ χάσει... χάνεται, ενώ το Αννόβερο έχει απόσταση τριών βαθμών από τη ζώνη του υποβιβασμού. Κάποιοι οπαδοί λοιπόν κρέμασαν ένα νεκρό πρόβατο στο προπονητικό κέντρο της ομάδας του Αννόβερου, με τη φωτογραφία να βγαίνει μέσω twitter και να προκαλεί χαμό! «Το Σάββατο, σιχαμένα πλάσματα θα τρέχετε μέχρι να σας κοπεί η ανάσα», αναφέρει σε... ελεύθερη μετάφραση η πινακίδα που το συνοδεύει.

Η αστυνομία ψαχνόταν για το ποιος έκανε την αποτρόπαια πράξη, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το έκαναν οι ίδιοι οι οπαδοί του Αννόβερου, χωρίς τίποτα να είναι απόλυτα βέβαιο. «Ακατανόητη και ανώμαλη πράξη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός διευθυντής Ντιρκ Ντούφνερ. Στο γήπεδο θα είναι 2200 χούλιγκαν των φιλοξενούμενων και η αστυνομία βρίσκεται σε... συναγερμό! Θα έχει δυνάμεις από τον σταθμό του τραίνου, καθώς η έχθρα των δύο ομάδων έχει ιστορικές ρίζες, ενώ ήδη παρακολουθούνται οι σεσημασμένοι. Παράλληλα, στο γήπεδο θα υπάρχουν και δύο εισαγγελείς. Η Μπραουνσβάιγκ επέστρεψε φέτος για πρώτη φορά από το '76 στη Μπουντεσλίγκα και η έχθρα έχει αναζωπυρωθεί!

Στο ματς του πρώτου γύροι, οι της Μπραουνσβάιγκ άφησαν ένα γουρούνι στην πόλη του Αννόβερου με ένα πράσινο κασκόλ και το 96' γραμμένο με σπρέι πάνω του...

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα