Τσόρι: «Για τη νίκη στην Τούμπα»

Τσόρι: «Για τη νίκη στην Τούμπα»

Gazzetta team
Τσόρι: «Για τη νίκη στην Τούμπα»

bet365

Νίκη στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ θα αναζητήσει ο Ολυμπιακός στον επαναληπτικό του Κυπέλλου, όπως τόνισε ο Τσόρι Ντομίνγκες.

«Έχουμε αβαντάζ ενός γκολ, αλλά δε νομίζω ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, σύμφωνα με την εικόνα που είχαμε. Η ομάδα έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι και νομίζω ότι δικαιούμασταν περισσότερα γκολ. Δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες να σκοράρουμε κι άλλα τέρματα και είναι κρίμα που δεν πήραμε μεγαλύτερη διαφορά. Έτσι και αλλιώς, πάντως, πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι διότι νικήσαμε μια καλή ομάδα. Πάμε με ηρεμία στην ρεβάνς. Υπάρχει ένα ακόμα παιχνίδι και έχουμε το πλεονέκτημα της νίκης. Στόχος είναι να σκοράρουμε και να νικήσουμε και στην έδρα τους», δήλωσε αρχικά ο Αργεντινός μέσος.

Για να συμπληρώσει: «Πράγματι, όμως έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και μπορούμε να διαχειριστούμε την πίεση. Εμείς θέλουμε να παίξουμε καλά και μπορούμε να επαναλάβουμε μια νίκη επί του ΠΑΟΚ. Μπορούμε να περάσουμε στον τελικό, πιστεύω ότι είμαστε καλύτερη ομάδα και εφόσον έχουμε την συγκέντρωση που πρέπει δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

Τέλος, ο Τσόρι πρόσθεσε: «Το πιο σημαντικό είναι να πάρει η ομάδα το αποτέλεσμα που χρειάζεται. Θέλουμε την πρόκριση για να ευχαριστούμε τον κόσμο μας και να διεκδικήσουμε το Κύπελλο στον τελικό. Δεν έχει σημασία ποιος θα σκοράρει, αλλά να νικήσουμε και να πετύχουμε τον στόχο μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα