«Τελειώνετε»!

«Τελειώνετε»!

Γιώργος Τσακίρης
«Τελειώνετε»!

bet365

Ξεκάθαρο το μήνυμα του Δημήτρη Μελισσανίδη προς όλους τους υπεύθυνους σχετικά με το θέμα της εκκαθάρισης και του (κυρίως) για το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ!

Με την επιστροφή του από το Ντουμπάι ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος ούτως ή άλλως δεν σταμάτησε να βρίσκεται σε επαφή με τους στενούς συνεργάτες του προκειμένου να ενημερώνεται σχετικά με όλα τα ζητήματα που αφορούν την ΑΕΚ, φέρεται να είχε επαφές και επικοινωνία (σε επίπεδο συνεργασίας και ενημέρωσής του) με συνεργάτες του με στόχο να τους καταστήσει σαφές με κάθε τρόπο ότι δεν είναι διατεθειμένος να δεχθεί καμία καθυστέρηση σχετικά με την οργάνωση και την ετοιμότητα που πρέπει να έχουν άπαντες στην Ενωση για να κλείσουν άμεσα τα ανοιχτά... μέτωπα!

Ποια είναι αυτά; Μα φυσικά το θέμα της εκκαθάρισης της μέχρι πρότινος ΠΑΕ ΑΕΚ για να ανοίξει ο δρόμος για τη σύσταση νέας ανάλογης εταιρείας και φυσικά οι εξελίξεις στην υπόθεση που για το αφεντικό της Ενωσης είναι το ''Α'' και το ''Ω'' και φυσικά αυτό δεν είναι άλλο από το ζήτημα του νέου γηπέδου του «Δικέφαλου» στην έκταση της Νέας Φιλαδέλφειας όπου προϋπήρχε το «Νίκος Γκούμας».

«Να τελειώνετε όμως. Γενικά είμαστε σε σωστή βάση και μέσα στα χρονοδιαγράμματά μας αλλά θέλω να τελειώνουμε. Πρέπει να τρέξουμε ακόμη περισσότερο και για την εκκαθάριση, άμεσα όμως να τελειώνουμε, και με το θέμα του γηπέδου για να έχουμε ακόμη περισσότερο χρόνο στη διάθεσή μας για να προχωρήσουμε στα ουσιαστικά βήματα και να ξεκινήσουμε να δουλεύουμε για να προχωρήσει το έργο όπως έχουμε πει», φέρεται να είπε ο Μελισσανίδης σε συνεργάτες του χωρίς να εκδηλώνει κάποια δυσαρέσκεια για το ένα, ή το άλλο θέμα, αλλά προφανώς για να μην υπάρχει χαλαρότητα και επειδή πάντα θέλει να έχει τους πάντες στη τσίτα...

Σχετικά με το θέμα του γηπέδου και τον φάκελο της νομοθετικής ρύθμισης απομένουν οι υπογραφές των Υπουργών Πολιτισμού Πάνου Παναγιωτόπουλου και Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη προκειμένου να περάσει έπειτα στη Βουλή το θέμα για ψήφιση και να τρέξουν οι διαδικασίες έπειτα που θα αφορούν τις εργασίας στο παραπάνω οικόπεδο της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ.

Οσον αφορά στο ζήτημα της εκκαθάρισης οι πληροφορίες ανέφεραν ότι έως τα τέλη της εβδομάδας που διανύουμε ο Ανδρέας Δημητρέλος θα είχε στα χέρια του με όλες τις υπογραφές τη σχετική σύμβαση. Πάντως ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν εστίασε στα ραντεβού του με την επιστροφή του στην Αθήνα μόνο στην εκκαθάριση και στο γήπεδο αφού είχε κι άλλα σημαντικά ραντεβού που αφορούσαν την Ενωση αλλά όχι τα συγκεκριμένα δυο ζητήματα...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα