Νέα σενάρια για Ντιόπ και Μιραλάς

Δημήτρης Τομαράς
Νέα σενάρια για Ντιόπ και Μιραλάς

bet365

Η σεζόν καλά καλά δεν έχει τελειώσει όμως Ισπανοί και Άγγλοι εμπλέκουν ξανά τους Ντιόπ και Μιραλάς με τον Ολυμπιακό.

Η ισπανική ιστοσελίδα Superdeporte.es αποκάλυψε πως ο Σενεγαλέζος Ντιόπ έχει ξεκινήσει πάλι επαφές με την Λεβάντε για να φύγει το καλοκαίρι. Οι δύο πλευρές έκαναν μία συνάντηση με την συζήτηση να περιστρέφεται κυρίως γύρω από το θέμα του ποσού της πώλησής του.

Και αυτό διότι υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης της τάξεως των 10 εκατ. ευρώ. Οι Ισπανοί υποστηρίζουν πως θα γίνει και άλλη επαφή και ότι ο πρόεδρος του ισπανού συλλόγου αναμένει τις επίσημες προσφορές για τον παίκτη. Παράλληλα στην Ιβηρική συνδέουν ξανά τον παίκτη με τον Ολυμπιακό και λόγω Μίτσελ.

Τονίζεται πως ίσως τους απασχολήσει. Κατά τα άλλα με βάση νεότερη ενημέρωση από την Αγγλία παραμένει ορατό το ενδεχόμενο επιστροφής του Κέβιν Μιραλάς στον Ολυμπιακό με την μορφή δανεισμού από την Έβερτον. Θυμίζουμε πως οι Πειραιώτες έχουν διαψεύσει κατηγορηματικά εδώ και αρκετό ένα τέτοιο σενάριο όμως από το Νησί έρχονται διαρκώς πληροφορίες για το μέλλον του Βέλγου.

Ο Μιραλάς δεν έχει εγκλιματιστεί όπως θα ήθελε στην Αγγλία, παρότι δεν έχει το παραμικρό παράπονο από την ομάδα του. Επίσης δεν έκοψε ποτέ τους δεσμούς του με τους πρωταθλητές. Έχει τακτική επαφή με ανθρώπους της ομάδας, συνεχίζοντας να διατηρεί πολύ καλές σχέσεις. Αυτήν την στιγμή πάντως δεν έχει τεθεί τέτοιο ζήτημα από τον Ολυμπιακό ούτε φαίνεται να υπάρχουν συζητήσεις προς αυτήν την κατεύθυνση.

Θυμίζουμε πως ο ίδιος ο Ενροτό, ο ατζέντης του παίκτη σε δηλώσεις του στο Gazzetta.gr είχε αποκλείσει τέτοια πιθανότητα για τον πελάτη του. Πρόσφατα πάντως ο Μιραλάς δεσμεύτηκε πως κάποια μέρα θα γυρίσει στην ομάδα του Ολυμπιακού... Τέλος οι Μανωλάς, Μέγιερι και Παπάζογλου είναι τρεις παίκτες των οποίων το μέλλον στον Ολυμπιακό μπορεί να κριθεί το καλοκαίρι.

Για τον διεθνή στόπερ υπάρχει ακόμα μεγάλο ενδιαφέρον για το εξωτερικό (σ.σ. με τα ονόματα των Βίλοτιτς και Πεϊτσίνοβιτς να είναι υποψήφιοι για την ομάδα εάν φύγει) ενώ ο Μέγιερι ίσως μπορέσει να φέρει προσφορές για να φύγει εκτός και εάν ανανεώσει ξανά. Όσον αφορά στον Παπάζογλου υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να μην συνεχίσει και του χρόνου στην ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα