O Bαρούχας για τη διαιτησία στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

Γιώργος Βροντάκης
O Bαρούχας για τη διαιτησία στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

bet365

Ο Παναγιώτης Βαρούχας μίλησε στο gazzetta.gr για την διαιτησία του ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ.

Ο πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών Αθηνών, Παναγιώτης Βαρούχας έκανε το σχόλιο του στο gazzetta.gr για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος που διεξήχθη στο Καραϊσκάκης με τον Ολυμπιακό να κάνει βήμα πρόκρισης επί του ΠΑΟΚ, καθώς επικράτησε με 2-1.

Ο δικέφαλος έχει πολλά παράπονα από την διαιτησία του Μπάμπη Καλογερόπουλου, αφού στο 33' έπειτα από το γκολ του Στέφανου Αθανασιάδη υπήρξαν αψιμαχίες και αποβλήθηκε ο Μίροσλαβ Στοχ για σπρωξιά σε παίκτη του Ολυμπιακού, ενώ το ίδιο συνέβη και με άλλους παίκτες.

Μάλιστα, ο επίσημος ΠΑΟΚ μέσω twitter πήρε θέση για την φάση στο 33' και για όσα δεν είδε ο Καλογερόπουλος αποβάλλοντας μόνο τον Στοχ και όχι τον Φουστέρ που πέταξε κάτω τον Αθανασιάδη.

Ο Παναγιώτης Βαρούχας θεωρεί πως ο διαιτητής Καλογερόπουλος δεν τα πήγε καλά στον πειθαρχικό έλεγχο, αλλά μόνο στην εφαρμογή των κανονισμών: «Στο χθεσινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδος, ο διαιτητής Καλογερόπουλος δεν τα πήγε καλά στον πειθαρχικό έλεγχο, όμως, στην εφαρμογή των κανονισμών ήταν καλός», είπε αρχικά και συνέχισε για την αποβολή του Μίροσλαβ Στοχ: «Σύμφωνα με τους κανονισμούς ο διαιτητής έπρεπε να είχε δώσει την κόκκινη κάρτα σε τέσσερις ποδοσφαιριστές και όχι μόνο σε έναν. Οι Μίροσλαβ Στοχ, Νταβίντ Φουστέρ, Στέφανος Αθανασιάδης και Νέλσον Βαλντές έπρεπε να είχαν αποβληθεί».

Δείτε παρακάτω τα δύο video με την επίμαχη φάση και την αποβολή του παίκτη του ΠΑΟΚ...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα