Κλοπ: «Θα προσπαθήσουμε να παγιδέψουμε τη Ρεάλ»

Κλοπ: «Θα προσπαθήσουμε να παγιδέψουμε τη Ρεάλ»

Gazzetta team
Κλοπ: «Θα προσπαθήσουμε να παγιδέψουμε τη Ρεάλ»

bet365

Στο τέλος θα γίνει ο λογαριασμός όπως τόνισε ο Γιούργκεν Κλοπ μετά την ήττα με 3-0 της Ντόρτμουντ στη Μαδρίτη, τονίζοντας πως θα πρέπει να κοιτάξουν μπροστά οι Βεστφαλοί.

Για το καλύτερο δυνατό θα παλέψει στη ρεβάνς με τη Ρεάλ η Μπορούσια όπως σημείωσε ο Γερμανός τεχνικός, επισημαίνοντας ότι η «βασίλισσα» είναι ενισχυμένη σε σχέση με πέρυσι, σε αντίθεση με τη δική του ομάδα που είχε σημαντικές απουσίες.

«Το ξέραμε πως δεν είχαμε και πολλές ελπίδες κόντρα στην Ρεάλ και το σημαντικότερο πλέον είναι να κάνουμε καλύτερο ματς στην ρεβάνς. Ο λογαριασμός θα γίνει στο τέλος. Θα παλέψουμε πολύ και θα προσπαθήσουμε να παγιδέψουμε την Ρεάλ. Το αποτέλεσμα δεν είναι καλό, αλλά θα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά», ανέφερε αρχικά ο Κλοπ και πρόσθεσε:

«Το πρώτο γκολ μπορείς να το δεχτείς, ήταν μία καλή επίθεση, αλλά τα άλλα δύο ουσιαστικά τους τα χαρίσαμε. Σε σχέση με πέρσι που τους αποκλείσαμε η Ρεάλ είναι ενισχυμένη με Μπέιλ, Ίσκο και Ιγιαραμέντι, ενώ εμείς έχουμε πολλές απουσίες.

Θα μπορούσαμε σε τρεις περιπτώσεις να σκοράρουμε, αλλά ο αντίπαλος είναι υψηλής ποιότητας και δεν το καταφέραμε. Μέχρι τώρα τα νέα δείχνουν την Ρεάλ στα ημιτελικά, αλλά θα παίξουμε την ρεβάνς και θα δούμε τι θα γίνει».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα