H ένταση στο Φάληρο και το Φύλλο Αγώνα (vids)

Δημήτρης Τομαράς
H ένταση στο Φάληρο και το Φύλλο Αγώνα (vids)

bet365

Η ένταση δεν έλλειψε πριν την έναρξη του ημιτελικού του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ αλλά και στην διάρκειά του. Τι γράφτηκε στο Φ.Α..

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης σε κάποια στιγμή στο ζέσταμα του ΠΑΟΚ κάποιες μπάλες «χάθηκαν» ενώ άλλες βρέθηκαν στην... κερκίδα με συνέπεια αυτό να επιφέρει τον εκνευρισμό των ανθρώπων του δικεφάλου του Βορρά. Στην συνέχεια αφού υπήρξε διένεξη ανάμεσα στους εκπροσώπους των δύο ομάδων οι μπάλες βρέθηκαν και μαζεύτηκαν. Μεγάλη ένταση προκλήθηκε και μετά την αποβολή του Μίροσλαβ Στοχ -και τα όσα έγιναν στο γήπεδο- με τον διεθνή άσο του ΠΑΟΚ να κλωτσάει έναν πάγκο και τα αίματα να ανάβουν για τα καλά και στον αγωνιστικό χώρο αλλά και στην φυσούνα. Οι επικεφαλείς της αστυνομίας μάλιστα ήθελαν την αποχώρηση ανθρώπων της ασφάλειας του ΠΑΟΚ αλλά και του Παναγιώτη Ποικιλίδη.

Στο Φύλλο αγώνα σύμφωνα με τα όσα επισημάνθηκαν και από την πλευρά του δικεφάλου του Βορρά γράφτηκε μόνο για τον Στοχ και ορισμένες κροτίδες και καπνογόνα που έπεσαν ενώ στον ΠΑΟΚ ξεκαθάριζαν πως ο Στοχ θα είναι κανονικά στην ρεβάνς καθώς θα εκτίσει την ποινή του στο πρωτάθλημα. Το Φ.Α. σύμφωνα με πληροφορίες έκανε λόγο για βίαιη απώθηση του Στοχ που οδήγησε στην αποβολή του και έτσι θα υπάρξει τιμωρία μίας αγωνιστικής. Από τον επίσημο ΠΑΟΚ πάντως δεν υπήρξε το παραμικρό παράπονο για την φιλοξενία του Ολυμπιακού. Ήταν ιδιαίτερα ευχαριστημένοι.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα