Τα δεδομένα για τον Δέλλα!

Τα δεδομένα για τον Δέλλα!

Γιώργος Τσακίρης
Τα δεδομένα για τον Δέλλα!

bet365

Το gazzetta.gr αναλύει τα δεδομένα για τον Δέλλα και την κουβέντα που άνοιξε στην ΑΕΚ, την απόφαση που δεν υφίσταται και τη λανθασμένη φημολογία – ονοματολογία…

Η εξέλιξη του τελευταίου εντός έδρας αγώνα της Ενωσης με αντίπαλο τον Ηλισιακό στο ΟΑΚΑ και το γεγονός ότι η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα δεν κατάφερε να κερδίσει αποτέλεσε την αφορμή για να ξεκινήσει η αμφισβήτηση παραμονής του Ελληνα τεχνικό στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ.


Η αλήθεια είναι πως όσον αφορά στο μέλλον του «Τράι» στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο υπάρχει κουβέντα στα Σπάτα μεταξύ του Δημήτρη Μελισσανίδη και συνεργατών του, ανθρώπων που εμπιστεύεται είτε είναι στην ΑΕΚ είτε όχι… Και για να είμαστε ειλικρινείς και να γράφουμε τα πράγματα όπως είναι η συζήτηση με τίτλο «διατήρηση, ή αντικατάσταση τεχνικού», είναι ένα ζήτημα που υπάρχει περισσότερο καιρό από μήνα… Αυτό αρκεί!

Κι εφόσον υπάρχει ανοιχτή συζήτηση για ενδεχόμενη απόφαση αντικατάστασης προπονητή (και αυτό αφορά οποιαδήποτε ομάδα), το «αφεντικό» της και οι ιθύνοντες είναι υποχρεωμένοι να… φέρουν στο τραπέζι έστω και εθιμοτυπικά κάποια υποψήφια ονόματα.

Τα παραπάνω όμως απέχουν πολύ από το να φτάσουμε να γράφουμε συγκεκριμένα ονόματα τεχνικών που απλά μπορεί να έχουν αναφερθεί στο παρελθόν και να έπαψαν να απασχολούν (όπως π.χ. αυτό του Τσιώλη, έστω για τώρα που γράφουμε σχετικά), είτε έχουν αναφερθεί απλά σαν υποψηφιότητες.

Κι αυτό διότι στην ΑΕΚ ακόμη δεν υπάρχει απόφαση αντικατάστασης. Υπάρχει η κουβέντα που είναι ανοιχτή και αποτελεί τη… ζυγαριά σχετικά με τα θετικά και αρνητικά του Ελληνα κόουτς και με το αν πρέπει (ή όχι) να αντικατασταθεί. Απόφαση οριστική και αμετάκλητη είναι δεδομένο πως ΔΕΝ υφίσταται ακόμη. Κουβέντα όμως υπάρχει δεδομένα…

Κριτήριο όμως για την παραμονή του Δέλλα στον πάγκο της ΑΕΚ δεν είναι αν αποτελεί έτοιμο και ολοκληρωμένο τεχνικό. Αυτό γνωρίζουν στην Ενωση πως δεν ισχύει ούτε καν σαν ερώτημα. Το ζήτημα που τίθεται είναι το εξής (και είναι το βασικότερο όλων): Τι ζητήθηκε από τον «Τράι» να πετύχει από τους Μελισσανίδη – Μπάγεβιτς και σε τι βαθμό το πέτυχε… Αυτό μετράει! Πάντως η δουλειά που κάνει, ο τρόπος και η… λύσσα που επιδεικνύει στην καθημερινότητα είναι τα ατού παραμονής του.

Σύντομα θα έχουμε ουσιαστικά μαντάτα, αλλά πολύ σύντομα, σχετικά με το πού έβγαλε αυτή η κουβέντα που αναφέρουμε παραπάνω για το μέλλον του Δέλλα στην τεχνική ηγεσία της Ενωσης…

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα