Ευρώπη η... επιστροφή για Παναθηναϊκό

Ευρώπη η... επιστροφή για Παναθηναϊκό

Gazzetta team
Ευρώπη η... επιστροφή για Παναθηναϊκό

bet365

Έτοιμος για την επιστροφή του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι ο Παναθηναϊκός, αφού ο φάκελος αδειοδότησης που έχει καταθέσει είναι πλήρης.

H σιγουριά που υπήρχε μέχρι πριν από λίγο καιρό, έχει γίνει πλέον βεβαιότητα όπως φαίνεται στο Τριφύλλι, αναφορικά με την εξασφάλιση της αδειοδότησης. Μετά την περσινή τους απουσία από τα ευρωπαϊκά «σαλόνια», οι «πράσινοι» είναι έτοιμοι για τη μεγάλη επιστροφή, αφού έστω κι αν δεν το λένε... επίσημα από τον Παναθηναϊκό, ο φάκελος που έχει κατατεθεί είναι πλήρης όπως αναφέρει η «Sportday» και φυσικά δεν έχει καμία σχέση με πέρυσι.

Έπειτα από τις επαφές που υπήρξαν με ΕΠΟ, αλλά και ΟΥΕΦΑ, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ έχει μαζέψει μαζί με τους συνεργάτες του όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να πάρει το «ok» από την επιτροπή αδειοδότησης και να βάλει ξανά το Τριφύλλι το... ευρωπαϊκό του κουστούμι. Εκείνο εξάλλου που έκανε τη διαφορά φέτος ήταν το πλάνο βιωσιμότητας που παρουσίασε ο σύλλογος, το οποίο ήταν υπογεγραμμένο από γνωστή εταιρεία. Το γεγονός αυτό δίνει στον Παναθηναϊκό τη δυνατότητα να μην καταθέσει χρήματα είτε μέσω ΑΜΚ, είτε με εγγυητική επιστολή, εξ ου και η μεγάλη βεβαιότητα που υπάρχει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα