Άλλος Θρύλος με ΠΑΟΚ

Ηρακλής Αντύπας Ηρακλής Αντύπας
Άλλος Θρύλος με ΠΑΟΚ

bet365

Ο Ηρακλής Αντύπας γράφει ότι ο Ολυμπιακός θα έχει άλλο πρόσωπο στο ματς της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο.

Το έχετε ξανακούσει, είναι χιλιοειπωμένο, αλλά και εμείς θα ακολουθήσουμε την πεπατημένη. Όταν ο Ολυμπιακός παίζει χωρίς κίνητρο, είναι ευάλωτος, κακός και οι παίκτες – κακώς – βλέπουν τα ματς σαν αγγαρεία.

Κόντρα στον καταδικασμένο και γεμάτο προβλήματα Άρη (που έπαιξε για την ιστορία του και κάλλιστα θα μπορούσε να είχε φύγει από το Καραϊσκάκη με βαθμό), οι «ερυθρόλευκοι» πιθανότατα θα είχαν στο μυαλό τους τον ΠΑΟΚ.
Γιατί εάν δεν το είχαν, τότε υπάρχει πρόβλημα και μάλιστα μεγάλο.

Στο ματς με τους «κίτρινους», ο Ολυμπιακός παρουσίασε, δίχως ίχνος υπερβολής το χειρότερο φετινό του πρόσωπο. Κακός, ασύνδετος, χωρίς να δημιουργήσει ευκαιρίες, πήρε τη νίκη λόγω της κλάσης του Βαλντέζ, που με μια… σεντερφορίσια κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Παραγουανός δεν ήταν ο μόνος ερυθρόλευκος που ξεχώρισε. Καλή απόδοση είχε και ο Ρομπέρτο, που επέστρεψε κάτω από τα δοκάρια. Ο ισπανός έδειξε έτοιμος και λογικά αυτός θα υπερασπιστεί την εστία στο μεγάλο ματς της Τετάρτης.

Εάν λοιπόν ισχύουν τα… συνηθισμένα, ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί με σαφώς διαφορετικό πρόσωπο την Τετάρτη το απόγευμα. Και αν συμβεί αυτό, τότε οι Πειραιώτες θα μπορέσουν να πάρουν ένα σκορ πρόκρισης και να αφήσουν τους Θεσσαλονικείς να ονειρεύονται, κύπελλα και ξυλάκια!

Ο κανονικός Ολυμπιακός, δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα από τον ΠΑΟΚ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι υποτιμούμε τους παίκτες του Γιώργου Γεωργιάδη. Ο Θρύλος, εάν μας δείξει το πρόσωπο του εντός έδρας αγώνα με την Γιουνάιτεντ, δεν έχει αντίπαλο.

Απλά πρέπει να το δείξει και συνάμα να αποδείξει, ότι η περίοδος με τα αρνητικά αποτελέσματα και τις άσχημες εμφανίσεις, ολοκληρώθηκε και θα αποτελέσει παρελθόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Ηρακλής Αντύπας
Ηρακλής Αντύπας

Ο Ηρακλής Αντύπας γεννήθηκε στις 28 Ιανουαρίου του 1975. Από μικρός λάτρευε το ποδόσφαιρο και το φαγητό. Στα πόδια μια μπάλα και στα χέρια ένα σάντουιτς! Τα χρόνια πέρασαν. Η μπάλα από τα πόδια πέρασε στην εξέδρα. Δεν έκρυψε ποτέ ότι άνηκε στη μία και μοναδική γενιά, των «επιστημόνων» που είχε πει και ο Σαλιαρέλης. Αποφοίτησε από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ και ακολούθως (το 1993) ξεκίνησε την δημοσιογραφία στο ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ. Είχε την τιμή να μάθει τα μυστικά της πέννας από τον Θόδωρο Νικολαΐδη και τον Γιώργο Δασκαλόπουλο. Στην πορεία βρέθηκε για 1,5 χρόνο στο SPORTIME και ξεκίνησε ρεπορτάζ Ολυμπιακού, σε καθημερινή βάση, από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας της SPORTDAY. Το… μενού περιλάμβανε και ραδιόφωνο, στον NOVAΣΠΟΡ FM. Για δύο χρόνια κάθε Δευτέρα βράδυ συνομιλούσε με τους ακροατές, κυρίως τους φιλικά προσκείμενους στον Ολυμπιακό. Επίσης, έκανε και τις μεταδόσεις των ευρωπαϊκών αγώνων των «ερυθρόλευκων», στα εκτός έδρας ματς. Πάντα σε πρώτο πληθυντικό…

Τον Ιούνιο αποφάσισε να κάνει ένα… Kit Κat και να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο από μια άλλη οπτική γωνιά. Μέχρι πότε; Θα δείξει…