Δεν πωλείται ο Μπεργκ

Δεν πωλείται ο Μπεργκ

Gazzetta team
Δεν πωλείται ο Μπεργκ

bet365

Ο Μάρκους Μπεργκ έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Βέρντερ Βρέμης, όμως, στον Παναθηναϊκό τονίζουν πως ο παίκτης δεν πωλείται.

Η γερμανική ομάδα παρακολούθησε από κοντά το Σάββατο τον φορ του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι καθώς αναζητεί επειγόντως ενίσχυση στην επίθεσή της. Πάντως, σύμφωνα με την εφημερίδα Goal, στο πράσινο στρατόπεδο αναφέρουν για τον Μπεργκ: «Ο Μάρκους δεν πωλείται»! Τόσο απλά και τόσο ξεκάθαρα.

Ο Σουηδός επιθετικός υπέγραψε το καλοκαίρι τετραετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό για να αποτελέσει τον ηγέτης αυτής της ομάδας και το έχει δείξει από την πρώτη του χρονιά με τα πράσινα. Αλλωστε, ο Μπεργκ δεν δείχνει πως θέλει να φύγει και να επιστρέψει στην Μπουντσεσλίγκα, αφού στον Παναθηναϊκό... αναγεννήθηκε και επέστρεψε ακόμα και στην Εθνική Σουηδίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα