Ξύλο και... τέλος ο Κλέιτον!

Ξύλο και... τέλος ο Κλέιτον!

Ξύλο και... τέλος ο Κλέιτον!

bet365

Σε μπελάδες και πάλι ο Κλέιτον, που έμπλεξε σε καβγά στους δρόμους του Ζάγκρεμπ, με την Ντιναμό να τον τιμωρεί με λύση συμβολαίου!

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του αναζητά ο Σίλβα Κλέιτον, ο οποίος αποτελεί παρελθόν από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, λόγω ενός καβγά στον οποίο ενεπλάκη. Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, που μόλις είχε αρχίσει να προσαρμόζεται στην Κροατία, ετοιμάζει βαλίτσες για άλλα... λιμάνια.

Ο ίδιος, πάντως, σε δηλώσεις του στα τοπικά μέσα, κατηγόρησε τους δημοσιογράφους για την έκταση που πήρε το θέμα. Όπως τόνισε, αυτά είναι πράγματα που συμβαίνουν, ενώ διέψευσε ότι έχει σημάδια στο πρόσωπο και ότι χρειάστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο. Μάλιστα, όπως ο ίδιος δήλωσε, με τις υπερβολές που γράφτηκαν τρόμαξε και η οικογένειά του, κάτι που τον ενόχλησε πάρα πολύ.

Όπως και να έχει, πάντως, ο Βραζιλιάνος μέσος αποτελεί παρελθόν από την Ντιναμό, στην οποία πήγε με μεγάλες προσδοκίες, αλλά φεύγει πρόωρα και όχι με τον καλύτερο τρόπο. Παρόλα αυτά, τόσο ο Σίλβα Κλέιτον, όσο και ο τεχνικός του συλλόγου, Ζόραν Μάμιτς, τόνισαν πως έτσι είναι η ζωή και δεν κρατούν... κακία!

 

Τελευταία Νέα