Δεν είναι ο Κεϊτά το πιο γρήγορο «πιστόλι» στην Ισπανία! (vids)

Δεν είναι ο Κεϊτά το πιο γρήγορο «πιστόλι» στην Ισπανία! (vids)

bet365

Ένα από τα γρηγορότερα γκολ στην ιστορία της Πριμέρα Ντιβιζιόν σημείωσε χθες βράδυ ο Σεϊντού Κεϊτά, όχι όμως και το γρηγορότερο, όπως παρουσιάζει το gazzetta.gr.

Τα κομπιουτεράκια και τα χρονόμετρα βγήκαν από τη στιγμή, που ο 34χρονος μέσος άνοιξε το σκορ για τη Βαλένθια απέναντι στην Αλμερία. Περίπου 8 δευτερόλεπτα μετά το σφύριγμα της έναρξης χρειάστηκαν στον ποδοσφαιριστή από το Μάλι για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, κάτι που όμως δεν του έδωσε τη δυνατότητα να μπει στο πάνθεον του ισπανικού πρωταθλήματος.

Αν και οι κανονισμοί της FIFA αναφέρουν πως το χρονόμετρο ξεκινά με την πρώτη επαφή της μπάλας από τους ποδοσφαιριστές και όχι με το σφύριγμα της έναρξης, ο επίσημος χρόνος του χθεσινού γκολ του Κεϊτά ήταν τα 8,2 δευτερόλεπτα.

Παρόλα αυτά ο άσος της Βαλένθια είναι τρίτος και... καταϊδρωμένος στη σχετική λίστα, καθώς στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Χοσέμπα Γιορέντε (δεν είναι ο γνωστός Γιορέντε της Γιουβέντους), ο οποίος στις 20 Ιανουαρίου του 2008 σκόραρε με τη φανέλα της Βαγιαδολίδ κόντρα στην Εσπανιόλ μόλις 7,2 δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του αγώνα.

Το δεύτερο πιο γρήγορο γκολ στην ιστορία του ισπανικού πρωταθλήματος σημειώθηκε στις 10 Δεκεμβρίου του 2000 από τον Ντάριο Σίλβα της Μάλαγα, που σκόραρε εναντίον της Βαγιαδολίδ ακριβώς στα 8 δευτερόλεπτα.

Δείτε και τα τρία γκολ! Toυ Ντάριο Σίλβα είναι στο 1.18 του video.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα