Με... λεωφορείο στην Αθήνα ο Άρης!

Με... λεωφορείο στην Αθήνα ο Άρης!

Gazzetta team
Με... λεωφορείο στην Αθήνα ο Άρης!

bet365

Πιο κάτω... δεν έχει για τον Άρη, αφού λόγω έλλειψης χρημάτων η αποστολή θα αναγκαστεί να ταξιδέψει με λεωφορείο στην Αθήνα για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό!

Η κατάσταση στους «κίτρινους» έχει φτάσει στο απροχώρητο και λίγα 24ωρα μετά τον εορτασμό των 100 χρόνων τους, γίνεται γνωστό πως η ομάδα δεν είναι καν σε θέση να ταξιδέψει αεροπορικώς για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό!

Τα ταμεία της ΠΑΕ παραμένουν άδεια, γεγονός που αναγκάζει τον Άρη να κάνει τη διαδρομή Θεσσαλονίκη-Αθήνα με λεωφορείο όπως ενημέρωσε η διοίκηση του συλλόγου το αγωνιστικό τμήμα! Το βαρέλι βέβαια αποδεικνύεται πως... δεν έχει πάτο, από το ότι με τον ίδιο τρόπο πρόκειται να γίνει το ταξίδι και για την Τρίπολη, στο παιχνίδι που ακολουθεί αμέσως μετά με τον Αστέρα (6/4)!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα