Διαχειριστής... ιδιοκτήτης!

Διαχειριστής... ιδιοκτήτης!

Διαχειριστής... ιδιοκτήτης!

bet365

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog του στο gazzetta.gr για την επόμενη μέρα του ΑΡΗ που παραμένει δέσμια του χθες, όχι όμως για πολύ ακόμα.

Πριν ακόμα αναλάβει ο Λάμπρος Σκόρδας την ομάδα στα μέσα Δεκέμβρη είχαμε επισημάνει ότι ο ΑΡΗΣ δεν θα έχει καμία τύχη. Δυστυχώς επιβεβαιώθηκε το αρνητικό σενάριο για τον Σκόρδα. Ότι δεν άλλαξε σε τίποτα σε σχέση με τον τρόπο που διοικούσε και την προηγούμενη φορά.

Αν ο ΑΡΗΣ σωνόταν, τότε ο Σκόρδας και η παρέα του θα έλεγαν ότι έσωσαν την ομάδα. Τώρα που η ομάδα έπεσε, φταίνε όλοι οι άλλοι. Η αλήθεια είναι και τα έχουμε σημειώσει ουκ ολίγες φορές, ότι τα λάθη του καλοκαιριού, οι επιλογές του Ηλιάδη με Μούτα και λοιπούς, ο καταστροφικός μεταγραφικός σχεδιασμός, η μη ανανέωση παικτών όπως οι Παπαστεριανός, Παπαζαχαρίας, Κοέλιο, η απώλεια τον Δεκέμβρη του Ουντότζι και του Έλσνερ, αποτελούν ελαφρυντικά και αναδεικνύουν και το μερίδιο ευθύνης του Ηλιάδη. Για το ότι οι μεταγραφές δεν είχε δικαίωμα μεταγραφών μάλλον η ευθύνη είναι του Σκόρδα και του Αθανασιάδη. Αυτοί δημιούργησαν τα χρέη, αλλά μάλλον ο νυν πρόεδρος το έχει ξεχάσει και αυτό.

Την ίδια στιγμή όμως ο Σκόρδας ανέλαβε στις 17 Δεκεμβρίου και την επόμενη μέρα έδιωξε τον Μιλίνκοβιτς για να φέρει τον Παπαδόπουλο. Έγινε ο κακός χαμός με την ΕΠΟ, οι μεταγραφές αγωνίστηκαν στο τέλος σχεδόν του μήνα και ενώ ο ΑΡΗΣ είχε 11 βαθμούς σε 15 ματς, κατάφερε να συγκεντρώσει σε 16 ματς 9 βαθμούς!!! Με Απόλλωνα, Βέροια, ΟΦΗ, Ξάνθη, Εργοτέλη στο Βικελίδης. Με Λεβαδειακό, Καλλονή, Πλατανιά, ΠΑΣ, Πανθρακικό εκτός έδρας. Αφήστε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια.

Δική του η επιλογή για αλλαγή προπονητή, δική του η απόφαση για ευθεία σύγκρουση με την ΕΠΟ, δική του επιλογή η ευθεία σύγκρουση με σχεδόν όλο τον κόσμο του ΑΡΗ. Όσοι πίστευαν ότι πέρσι την ομάδα την έσωσε ο Σκόρδας, δυστυχώς κατάλαβαν ότι η αλήθεια είναι διαφορετική με τον υποβιβασμό του ΑΡΗ φέτος. Η τεχνογνωσία και αντιμετώπιση των...κέντρων αποφάσεων αποδείχθηκε για μία ακόμα φορά ότι δεν υπήρχε. Ηλιάδης και Σκόρρδας μπορούν να συναγωνίζονται για το ποιος αδικήθηκε περισσότερο...

Δική του επιλογή η νέα αίτηση αντί για έφεση με τον Κούγια να λέει ότι αυτή η κίνηση κατέστησε αμετάκλητη την απόφαση για το 99 και αποτέλεσε ένα τεράστιο νομικό λάθος. Το είχε πει και ο Στεφανίδης βέβαια στην ΓΣ, αλλά τότε δεν τον άκουγε κανείς. Ήταν “δική μας” η συνέλευση και ο ηλεκτρολόγος, ο υδραυλικός, ο άνεργος, ο ρεπόρτερ, ο γιατρός και ο επιχειρηματίας, ο οδηγός, ο ταξιτζής και γενικά οι 200 φίλοι του ΑΡΗ έκριναν και αποφάσισαν ότι η νέα αίτηση είναι η νομική λύση για το 99 αντί της έφεσης. Με ποιες γνώσεις; Μα με τις ίδιες που κάποιοι άλλοι ψήφισαν για τον Πλα γιατί πίστεψαν στο πλάνο που κάποιος άλλος τους ανέλυσε. Αυτη την φορά όμως αποφάσισαν για νομικά χωρίς να είναι νομικοί. Η αδυναμία του μοντελου σε όλο της το μεγαλείο.

Δική του επιλογή να δικάζεται ο ΑΡΗΣ ερήμην όπως χθες στην επιτροπή της ΕΠΟ όπου ο Κουλουχέρης ζήτησε μη ορισμό αγώνων. Δική του επιλογή να πάει κόντρα στην ΓΣ της ΚΜΑ και να μην παραδώσει την ομάδα γιατί όπως σημείωσε αυτός θα την έσωζε.

Τελικά δεν την έσωσε. Και η τελευταία δικαιολογία όσων των στήριζαν πλέον δεν υφίσταται, αλλά ως δια μαγείας ο Λάμπρος Σκόρδας έβγαλε ανακοίνωση που λέει ότι μένει! Το θέμα όμως δεν είναι αυτό. Το εκπληκτικό είναι ότι ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ που στα χέρια του (την πρώτη φορά με Ματθαίου Πρόεδρο και τον ίδιο Δ. Σύμβουλο) έπεσε ο ΑΡΗΣ δυο φορές, λειτουργεί ως ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ!

Ο άνθρωπος που επί δικής του προεδρίας πέφτει ο ΑΡΗΣ και ενώ έχει διορισμό από το Ειρινοδικείο με ημερομηνία λήξης (και μάλιστα ενώ αναμένεται και απόφαση του δικαστηρίου για αντικατάστασή του) θέλει να καθορίσει την επόμενη μέρα και ζητάει αν κάποιος έχει ρεαλιστικό πλάνο για την επόμενη μέρα να το παρουσιάσει στον ίδιο!

Πραγματικά με αυτή του την δήλωση ξεπέρασε ακόμα και τον έτερο Λάμπρο που είχε οδηγήσει τον ΑΡΗ στον υποβιβασμό. Ακόμα όμως και ο Γράντας που ήταν ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ και ΕΒΑΖΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ είχε την ευθιξία μετά τον υποβιβασμό να παραδώσει την ομάδα και να αποχωρήσει.

Ο Σκόρδας ενώ επί θητείας του πέφτει για δεύτερη φορά ο ΑΡΗΣ θέλει να καθορίσει και την επόμενη μέρα!!!

Τα όσα έγιναν σε Παλέ και Λευκό Πύργο την 25η Μαρτίου ωστόσο ξέρει και ο ίδιος ότι άναψαν την σπίθα. Δεν θα υπάρχει στην επόμενη μέρα του ΑΡΗ, όσο και αν προσπαθήσει να καθυστερήσει τις εξελίξεις, όσο και αν θεωρεί ότι μόνο αυτός μπορεί να διοικεί τον ΑΡΗ και κανένας άλλος.

Γαλλία υπήρξε και μετά το Βατερλώ. Κυρίως υπήρξε γιατί ο Ναπολέοντας εξωθήθηκε στην Αγία Ελένη. Και ΑΡΗΣ θα συνεχίσει να υπάρχει όσο και αν ορισμένοι κάνουν το παν για ακριβώς το αντίθετο...

ΥΓ1 Η επόμενη μέρα του ΑΡΗ δεν είναι απαραίτητο να συμπεριλαμβάνει τον Κούγια. Μέχρι τώρα όπως δήλωσε τον παρακαλούσαν να ανάβει τις ομάδες που ανέλαβε. Προφανώς κατάλαβε ότι στον ΑΡΗ αυτό δεν ισχύει όσο και αν έχει καταρρακωθεί το αρειανό φρόνημα, όσο και αν οι παράγοντές του έχουν αναδειχθεί στους χειρότερους του...πλανήτη. Κάνω πρόβλεψη, λοιπόν, ότι ο Αλέξης δεν θα είναι στο σχήμα, τουλάχιστον παραγοντικά.

ΥΓ2 Την Παρασκευή έχει συμβούλιο ο ΑΣ. Δεν είναι μόνο η εφορία και οι ρυθμίσεις που πρέπει να απασχολήσουν, αλλά και η ΠΑΕ.Η ευθύνη είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ στον έτερο μεγαλομέτοχο, όπως φυσικά και στην ΚΜΑ που οφείλουν άμεσα να κινηθούν.

ΥΓ3 Από την Τρίτη το βράδυ... ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ. ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!

ΥΓ4 Τον Σκόρδα τον ξέρουμε. Βασβάνης, Κώσντας και Τσιόνκης υπάρχει κάποιος λόγος που παραμένουν; Ειδικά οι δυο τελευταίοι μετά από αυτό που έγινε στο Παλέ, συνεχίζουν και πιστεύουν ότι εκπροσωπούν τον ΑΡΗ;

ΥΓ5 Με απογοήτευσε ο Παπαδόπουλος. Όχι προπονητικά. Αν θυμάστε είχα σημειώσει όταν ήρθε ο Χατζηνικολάου, ότι καμία διαφορά δεν έχουν. Παρόμοια επιλογή ήταν. Απλά ο ένας ήταν του Ηλιάδη, ο άλλος του Σκόρδα. Με απογοήτευσε γιατί μιλούσε πάρα πολύ όλη την χρονιά, έκανε μία νίκη σε 15 ματς και όταν έπρεπε να μιλήσει κρύφτηκε! Κρίμα γιατί πέρσι βοήθησε, φέτος όμως το παιχνίδι το έχασε στην Λιβαδειά και από κει και πέρα έχασε και τους παίκτες και τα πάντα. Τεράστιο λάθος του Σκόρδα (όπως και με Χατζάρα) η μη αντικατάσταση του μετά την Ξάνθη. Όχι ότι θα άλλαζε κάτι...

ΥΓ6 Για τους Πολιτικούς, ΕΕΑ και καθαρό ελληνικό ποδόσφαιρο προσεχώς!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Χρύσανθος Τσαλτίδης
Χρύσανθος Τσαλτίδης

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης ασκεί την δημοσιογραφία από τον… περασμένο αιώνα και το μακρινό 1995! Από την Αθλητική Μακ-Θρακ ξεκίνησε μία πορεία στον έντυπο τύπο (Metrosport, Arena Press, ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ), στα ραδιόφωνα (Metropolis 95,5, Alphanews, Αθλητικά Νέα, ARIS FM, LIBERO 107.4) και στην TV (TIME channel, ΑLPHA TV-Alpha Digital και TV100). Η θέση του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΡΗΣ αποτέλεσε φροντιστήριο… εντός των τειχών και τα… blog (sport.gr, sdna.gr,sentragoal.gr και φυσικά gazzetta.gr) φροντιστήριο φιλάθλων-οπαδών! Πλέον ως γενικός διευθυντής του www.allaboutaris.gr, αλλά και του ενημερωτικού www.googlareis.gr, βγάζει τα μούτρα του… YOUTUBER στο ALLABOUTARIS TV και φιλοδοξεί να βγάλει τον καλύτερο του εαυτό στο κορυφαίο αθλητικό διαδικτυακό portal στην Ελλάδα, όπου πλέον θα BLOG-AΡH!