ΟΦΗ - Ατρόμητος 2-0

Gazzetta team
ΟΦΗ - Ατρόμητος 2-0

bet365

Με τους Βραζιλιάνους Ζε Εντουάρντο και Ντουντού να βρίσκουν δίχτυα, ο ΟΦΗ νίκησε 2-0 τον Ατρόμητο και... περιπλέκει τη βαθμολογία ενόψει πλέι οφ!

Αν κάποιος είχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον για το ματς, ήταν ο Ατρόμητος. Οι Περιστεριώτες, όμως, ήταν κατώτεροι των περιστάσεων στο Ηράκλειο, γνώρισαν την ήττα 2-0 από τον ΟΦΗ και ίσως χάσει βαθμό στα πλέι οφ σε σχέση με τον ΠΑΟΚ. Οι ομάδες σπατάλησαν ένα 45λεπτο, με τους γηπεδούχους να είναι εύστοχοι στο δεύτερο και να φτάνουν στη νίκη.

Αν κάποιος θυμάται το πρώτο μέρος μετά από λίγες ημέρες, μάλλον έχει μνήμη ελέφαντα. Τα λάθη πολλά, ο ρυθμός κακός και οι φάσεις λιγοστές. Μόλις 3 τελικές εντός εστίας για αμφότερες τις ομάδες και τίποτα το ιδιαίτερο. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 5' με το καλό σουτ του Γεωργίου εκτός περιοχής, που πέρασε άουτ και από εκεί και πέρα το... τίποτα. Η σημαντικότερη και μοναδική αξιόλογη ευκαιρία για τους Κρητικούς ήρθε στο 23', όταν αρχικά ο Σηφάκης έβγαλε την κεφαλιά του Μακρή, πριν ο Ζορό από κοντά στείλει την μπάλα άουτ. Το 0-0 στο ημίχρονο ήρθε φυσιολογικά, μαζί με την ελπίδα να δούμε κάτι καλύτερο στη συνέχεια.

Αυτή η ελπίδα για το καλό όλων ήταν βάσιμη. Σε αυτό, φυσικά, βοήθησε και το γκολ του ΟΦΗ στην πρώτη καλή στιγμή στο 57'. Ο Ροβίθης έβγαλε εξαιρετική ασίστ στον ξεχασμένο από την άμυνα του Ατρομήτου Ζε Εντουάρντο, με τον Βραζιλιάνο να κάνει το 1-0. Το παιχνίδι πήρε χρώμα μετά το γκολ, οι παίκτες του Παράσχου βγήκαν αμέσως στην επίθεση, απείλησαν με τους Φάμπιο (59') και Φυτανίδη (60'), όμως δεν τα κατάφεραν. Έτσι, αντί για το 1-1 ήρθε και το 2-0 στο 67'. Ο Μιλιάζες έβγαλε την σέντρα από αριστερά και ο Ντουντού με προβολή από κοντά πρόλαβε τον Σηφάκη για το 2-0!

Κάπου εκεί έγινε φανερό ότι οι φιλοξενούμενοι δεν πρόκειται να πάρουν κάτι από το ματς. Η είσοδος του Μπρίτο έδωσε νέα πνοή στην επίθεση του Ατρομήτου, όμως ήταν φανερό ότι δεν ήταν η μέρα του. Κακή ανάπτυξη και φάσεις μόνο από ατομικές ενέργειες. Ο Καραμάνος με κεφαλιά (70') απείλησε τον Φερνάντες, που σώθηκε από το δοκάρι του στο 78' μετά το σουτ του Μπρίτο. Ο τελευταίος είχε ένα καλό σουτ στο 88', όμως τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, με το 2-0 να παραμένει.

MVP: Ο Ζε Εντουάρντο ήταν από τους διακριθέντες σε κακό ματς. Ο Βραζιλιάνος άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη του ΟΦΗ με το 1-0 και ήταν από τους λίγους που απείλησαν με αξιώσεις τον Σηφάκη.

Στο ύψος του: Ο Ροβίθης έκανε καλό ματς. Έδωσε εξαιρετική ασίστ στον Ζε Εντουάρντο για το 1-0 των γηπεδούχων και στάθηκε πολύ καλά.

Η γκάφα: -

Το στραγάλι: Κανένα πρόβλημα για τον Κουτσιαύτη, που πέρασε ένα από τα πιο ήσυχα απογεύματα στο Ηράκλειο. Καμία δύσκολη φάση, καθόλου σκληρό το ματς, έβγαλε κάρτες μόνο όταν έπρεπε.

Το ταμείο του gazzetta.gr: Οι παίκτες του Σα Πίντο δεν έκαναν καλό παιχνίδι, όμως στο τέλος έφτασαν στη νίκη χάρη στην κυνικότητά τους. Αποδείχθηκαν πιο εύστοχοι από τους αντιπάλους τους, εκμεταλλευόμενοι στο έπακρο τις ευκαιρίες τους.

Ήταν η πρώτη φορά φέτος που ο Ατρόμητος γνώρισε την ήττα με 2 γκολ διαφορά. Οι παίκτες του Παράσχου δεν έπιασαν τη γνωστή τους απόδοση, η απουσία του Παπαδόπουλου φάνηκε πολύ και η αλήθεια είναι ότι οι Περιστερώτες δεν πήραν τίποτα λιγότερο από αυτό που τους άξιζε...

ΟΦΗ (Ρικάρντο Σα Πίντο): Φερνάντες, Τριποτσέρης, Ζορό, Ροβίθης (65' Κουτσιανικούλης), Μπούρμπος, Μιλιάζες, Ντουντού, Μακρής, Κάλαϊτζιτς (90+1' Φραγκουλάκης), Ζε Εντουάρντο (74' Στάθης), Παπάζογλου

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Σηφάκης, Ταυλαρίδης (77' Ναπολεόνι), Φυτανίδης, Γιαννούλης, Λαζαρίδης, Μπάλλας (71' Φωτάκης), Δημούτσος, Ουμπίντες, Φάμπιο, Γεωργίου (65' Μπρίτο), Καραμάνος

Δείτε εδώ το βίντεο με τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα στο Γεντί Κουλέ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα