Πανιώνιος - Παναιτωλικός 1-1

Πανιώνιος - Παναιτωλικός 1-1

bet365

Σε ένα ματς που έγινε... θρίλερ στο τελευταίο τέταρτο, ο Πανιώνιος και ο Παναιτωλικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1! Σωστά ακυρώθηκε γκολ του Καμπάνταη ως οφσάιντ στις καθυστερήσεις! Δοκάρι στο 90' ο Αραβίδης.

Πως ξεκίνησαν
Κάτω από τα δοκάρια για τον Πανιώνιο, ήταν ο Ανέστεης, με τους Κουλοχέρη, Παντίδο μπροστά του και τους Λαμπρόπουλο, Κούρο στα άκρα. Στον άξονα επέστρεψε ο Μητρόπουλος, με τον Κούρντι δίπλα του, ενώ πίσω από τον Αραβίδη βρέθηκαν οι Γιάννου, Ντούνης και Κολοβός.

Στην αντίπερα όχθη, την εστία του Παναιτωλικού υπερασπίστηκε ο Ράφαελ, με τους Κούσα, Μπικέι στο κέντρο της άμυνας και τους Γκάλο, Ανέν στα δύο άκρα. Στον άξονα ήταν ο Γοδόι με τον Σφακιανάκη, ενώ πιο ελεύθερο ρόλο είχε ο Μαρτίνεζ. Στην κορυφή βρέθηκε ο Καμαρά, με τους Μπακάκη και Μύγα να τον πλαισιώνουν.

Πιο δυνατά ο Παναιτωλικός
Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, ο Παναιτωλικός είχε τον έλεγχο του κέντρου και προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Πανιώνιο. Όπως συνηθίζει η ομάδα από το Αγρίνιο, κυνήγησε το γρήγορο γκολ που θα την έβαζε σε θέση οδηγού, όμως δε κατάφερε να ανοίξει την καλά στημένη άμυνα του Ιστορικού. Από το 10' και μετά όμως, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισορροπήσουν το ματς και προσπάθησαν να απαντήσουν, με τον Κούρντι να απειλεί για πρώτη φορά στο 20 με δυνατό σουτ, το οποίο κόντραρε και πέρασε κόρνερ.

Γκολ με Αραβίδη
Το παιχνίδι δεν είχε αξιόλογες φάσεις, όμως στην πρώτη πολύ μεγάλη στιγμή, ο Πανιώνιος κατάφερε να πάρει το κεφάλι στο σκορ! Ένα λεπτό πριν την ολοκλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο Γιάννου δοκίμασε ένα σουτ μέσα από την περιοχή, με την μπάλα να κοντράρει στον Μπικέι και να καταλήγει στον Αραβίδη, ο οποίος δε δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Ράφαελ και να ανοίξει το σκορ. Το τέρμα αυτό ανάγκασε τον Μάκη Χάβο να κάνει μία πολύ γρήγορη αλλαγή, περνώντας τον Μπούντιμιρ στην θέση του κακού, σήμερα, Μύγα, προκειμένου να δώσει νέα πνοή στην επίθεση. Παρόλα αυτά, ο ρυθμός μέχρι το τέλος του ημιχρόνου παρέμεινε κακός!

Πιο ανοιχτό στην επανάληψη
Στο δεύτερο μέρος, ο Παναιτωλικός μπήκε με διάθεση να πιέσει για την ανατροπή, με αποτέλεσμα να ανοίξει κάπως ο ρυθμός της αναμέτρησης. Ο Κολοβός ήταν ο μόνος που κατάφερε να απειλήσει για τον Πανιώνιο, ενώ στην αντίπερα όχθη, η ομάδα από το Αγρίνιο έφτασε αρκετές φορές με αξιώσεις μπροστά από την εστία του Ανέστη. Παρόλα αυτά, Γοδόι, Γκάλο και Καμαρά δεν μπόρεσαν να βρουν στόχο και να ανησυχήσουν ιδιαίτερα τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Ισοφάριση με Μαρτίνεζ
Ότι δεν κατάφεραν νωρίτερα οι συμπαίκτες του, το πέτυχε στο 69' ο Μαρτίνεζ. Ο Παναιτωλικός βγήκε για ακόμα μία φορά πολύ όμορφα στην αντεπίθεση, με τον Αργεντινό να παίρνει την μπάλα, να αδειάζει πολύ όμορφα τον προσωπικό του αντίπαλο και από κοντά να νικάει τον τερματοφύλακα του Πανιωνίου για να φέρει έτσι το ματς στο ίσα.


Ροντέο στα τελευταία λεπτά!
Το τέρμα του Παναιτωλικού έδωσε μία άγρια ομορφιά στο παιχνίδι, αφού οι δύο ομάδες βγήκαν στην επίθεση και έψαξαν το γκολ που θα τους χάριζε την νίκη. Η πρώτη αντίδραση του Πανιωνίου, ήρθε ένα λεπτό αργότερα, με τον Ντούνη να μπαίνει στην περιοχή, όμως το σουτ που δοκίμασε κόντραρε στα σώματα. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Κολοβός βρέθηκε σε πολύ καλή θέση, όμως προβολή του δεν είχε το αποτέλεσμα που θα ήθελε, αφού πέρασε πολύ άουτ. Η απάντηση από τον Παναιτωλικό ήρθε στο 81', όταν ο Παπυτσογιαννόπουλος δοκίμασε ένα σουτ, με την μπάλα να παίρνει τροχιά προς την εστία, αλλά να κοντράρει σε σώματα αμυντικών. Στην συνέχεια της φάσης, ο Μαρτίνεζ δοκίμασε κι αυτός να απειλήσει, όμως η προσπάθειά του ήταν εντελώς άστοχη.

Τεράστια ευκαιρία ο Παναιτωικός, δοκάρι για Πανιώνιο!
Το καλύτερο για το τέλος επιφύλασσαν οι δυο ομάδες, οι οποίες έφτασαν μία ανάσα από το να πετύχουν το τέρμα της νίκης. Αρχικά, οι φιλοξενούμενοι έπιασαν ξανά την άμυνα του Πανιωνίου στον ύπνο, με τον Μπούντιμιρ να βγαίνει σε θέση τετ α τετ, όμως ο Ανέστης με τρομερή επέμβαση κράτησε ζωντανή την ομάδα του. Η απάντηση του Ιστορικού ήρθε δύο λεπτά αργότερα, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Αραβίδης πήρε την κεφαλιά, με την μπάλα να κοντράρει, να χτυπάει στο δοκάρι του ακινητοποιημένου Ράφαελ και τους αμυντικούς των «καναρινιών» να απομακρύνουν στην συνέχεια! Έτσι, το τελικό σφύριγμα βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες, ένα αποτέλεσμα που ικανοποιεί και τις δύο, με τον Πανιώνιο να... κλειδώνει ουσιαστικά την παραμονή.


MVP. Αραβίδης. Πολύ καλό παιχνίδι από τον επιθετικό του Πανιωνίου, που πέτυχε το τέρμα του Ιστορικού, είχε δοκάρι στο 90' και γενικά ήταν πολύ κινητικός και έκανε αισθητή την παρουσία του.

Στο ύψος του. Μαρτίνεζ. Για ακόμα μία φορά έδειξε πόσο ποιοτικός παίκτης είναι. Δεν είναι μόνο το γκολ που πέτυχε, αλλά γενικά η εικόνα του. Έχει καλύψει σε πολύ μεγάλο βαθμό το κενό του Θεοδωρίδη και αυτό τα λέει όλα.

Αδύναμος κρίκος. Κολοβός. Σε κακή μέρα βρέθηκε ο νεαρός μεσοεπιθετικός του Πανιωνίου, αφού ήταν αρκετά άστοχος σε όσες φάσεις δοκίμασε να απειλήσει. Η ομάδα του περιμένει πολύ περισσότερα από αυτόν και όταν δεν είναι στα πάω του, αυτό επηρεάζει όλο το σύνολο.

Δείτε εδώ το βίντεο με τις καλύτερες φάσεις του ματς της Νέας Σμύρνης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα