Κρούση ΑΕΚ σε Γιαννιώτα

Κρούση ΑΕΚ σε Γιαννιώτα

Gazzetta team
Κρούση ΑΕΚ σε Γιαννιώτα

bet365

Την περίπτωση του Γιάννη Γιαννιώτα βλέπουν «ζεστά» στην ΑΕΚ και μάλιστα έγινε ήδη προσέγγιση προς την πλευρά του παίκτη, η οποία δεν δείχνει αρνητική.

Το όνομα του νεαρού μεσοεπιθετικού έχει έρθει στο προσκήνιο της Ένωσης εδώ κι αρκετό καιρό, αλλά όπως φαίνεται οι «κιτρινόμαυροι» δείχνουν διατεθειμένοι να προχωρήσουν την υπόθεσή του. Σύμφωνα με τη «Sportday» η ΑΕΚ προσέγγισε την πλευρά του πρώην άσου του Άρη και τα πρώτα δείγματα δεν ήταν αρνητικά.

Ο Γιαννώτας εξάλλου έχει πενιχρό χρόνο συμμετοχής στη Φορτούνα Ντίσελντορφ, μετρώντας συγκεκριμένα 8 συμμετοχές και 1 γκολ στην Zweite Liga. Πολλοί είναι μάλιστα εκείνοι που βλέπουν το μέλλον του 21χρονου διεθνούς μακριά από τη γερμανική ομάδα, κάτι που σημαίνει πως είναι πιθανή η λύση της συνεργασίας τους το καλοκαίρι, γεγονός που θα ανοίξει το δρόμο για τον Δικέφαλο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα