«Ποιος Κριστιάνο; Μόνο Μέσι...»

«Ποιος Κριστιάνο; Μόνο Μέσι...»

bet365

Οι Καταλανοί κάνουν... πάρτι, αποθέωνουν τον Αργεντίνο τους και τονίζουν πως ο Κριστιάνο δεν μπορεί να συγκριθεί μαζί του. Οι αριθμοί του ντέρμπι δείχνουν μόνο... Μέσι!

Χωρίς... χρώμα η μονομαχί των δυο κορυφαίων, Μέσι και Κριστιάνο, με τον Αργεντίνο να κερδίζει... εύκολα τον Πορτογάλο. Αυτό άφησε σε όλους μας η εικόνα των δυο παικτών, με την «sport» να βάζει τη δική της... πινελιά σε αυτή τη μονομαχία.

«Το ντέρμπι έκανε γνωστό σε όλους πως ο Μέσι είναι ο καλύτερος στον κόσμο, μπροστά από όποιον προσπαθεί να τον... επισκιάσει. Εγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των ντέρμπι, ο δεύτερος σκόρερ στην ιστορία του πρωταθλήματος, αλλά και ο πρώτος παίκτης της Μπαρτσελόνα που πέτυχε χατ τρικ στο Μπερναμπέου. Τρία γκολ, μια ασίστ, αντίθετα με τον Κριστιάνο που ήταν... εξαφανισμένος. Μόλις δυο σουτ στο πρώτο 45λεπτο, ενώ η μοναδική καλή στιγμή στο β' μέρος ήταν το πέναλτι που κέρδισε, το οποίος όμως δεν ήταν... Από τη στιγμή εκείνη και έπειτα πέρασε απαρατήρητος, δεν πρωταγωνίστησε ούτε σε μια φάση...» σχολιάζουν οι Καταλανοί.

Οι αριθμοί επιβεβαίωνουν τους υποστηρικτές του Μέσι, με τους δυο παίκτες να παίζουν 90 λεπτά, τον Μέσι να σκοράρει 3 γκολ και τον Κριστιάνο 1. Μια ασίστ για τον Αργεντίνο, καμία για τον Πορτογάλο. Ο Μέσι κέρδισε 4 φάουλ, ο Κριστιάνο 3, ο πρώτος είχε 32 σωστές μεταβιβάσεις, 16 ο δεύτερος. Ο φορ της Μπαρτσελόνα είχε 6 σουτ, μόλις 3 ο σταρ της Ρεάλ!

 

LA LIGA Τελευταία Νέα