Πώς τους αρέσουν τα παραμύθια…

Πώς τους αρέσουν τα παραμύθια…

Ηρακλής Αντύπας Ηρακλής Αντύπας
Πώς τους αρέσουν τα παραμύθια…

bet365

Ο Ηρακλής Αντύπας γράφει στο gazzetta.gr για τα «παραμύθια» και τις θεωρίες συνομωσίας όλων αυτών που ψάχνουν για δικαιολογίες.

Ας γράψουμε και εμείς μία φορά ένα παραμύθι, γιατί αποδεδειγμένα αυτά αρέσουν σε κάποιους. Και όχι τα κλασικά με δράκους και λύκους που έχουν και πλάκα, αλλά με θεωρίες συνομωσίας, παρασκήνια, ίντριγκες και ότι άλλο τραβάει η ψυχή, όλων αυτών που ψάχνουν απεγνωσμένα για δικαιολογίες.

Πριν το παιχνίδι του Ολυμπιακού στην Κρήτη κάποιοι περίμεναν πώς και πώς γκέλα των πρωταθλητών για να φύγει η λάσπη του στιλ «το έδωσαν οι γαύροι το ποντάκι στον Εργοτέλη για να τον βοηθήσουν». Μετά το ματς, που τους χάλασε αυτό το σενάριο, γύρισαν το χαρτί και άρχισαν τα… πρωτότυπα «οι κρητικοί άνοιξαν τα πόδια…».

Το ότι ο Ολυμπιακός δεν είχε το παραμικρό ουσιαστικό ενδιαφέρον για το ματς ( το πρωτάθλημα το είχε εξασφαλίσει εδώ και μήνες) περνά στα ψιλά. Το ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει ανάγκη από βοήθεια για να κερδίσει στο καυτό Παγκρήτιο τον Εργοτέλη, κανείς δεν το υπολογίζει. Άλλωστε ποιος στέκεται σε βαθμολογίες, ποιότητα ρόστερ και ότι άλλο αγωνιστικό υπάρχει. Μόνο ίντριγκα και αμπελοφιλοσοφίες…

Πάμε και στους δανεικούς, οι οποίοι έχουν λοιδορηθεί από την αρχή της χρονιάς, λες και τα παιδιά αυτά πήγαν σε ομάδες για να στήνουν παιχνίδια. Λες και δεν έχουν προσωπικότητα, λες και δεν θέλουν να παλέψουν, να βελτιωθούν και ανεβάσουν την μετοχή τους στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Δεν είναι άνθρωποι αυτοί. Πιόνια είναι που κάνουν ότι τους πουν και ποτέ μα ποτέ, δεν βοηθούν την ομάδα τους. Το ότι μπορεί να βάλουν ακόμα και γκολ στην ομάδα που ανήκουν (όπως ο Ιμπραΐμ και ο Βλαχοδήμος), επίσης περνά στα ψιλά. Είπαμε άλλωστε, ότι μόνο παραμύθια γουστάρουμε.

Ο Ολυμπιακός κέρδισε τον Εργοτέλη (και εδώ τελειώνουν τα παραμύθια…) γιατί μπήκε στο ματς τσαντισμένος από τον πικρό αποκλεισμό στο Τσάμπιονς Λιγκ. Έπαιξε μπάλα και είχε τον Βαλντέζ σε καλή μέρα. Έναν Βαλντέζ που μακάρι να συνεχίσει έτσι και να αποδείξει ότι αξίζει να παραμείνει στο ρόστερ του Θρύλου.

Για το μαρκάρισμα (τρόπος του λέγειν…) του Σαρρή στον Πέρεζ, δεν θα πούμε πολλά, παρά μόνο αυτό. Φανταστείτε μόνο το τί θα γινόταν, παίκτης που να άνηκε στον Ολυμπιακό και να έπαιζε δανεικός ή να είχε αποκτηθεί από τους Πειραιώτες για τη νέα χρονιά να έκανε αυτό το τάκλιν στον Μπεργκ ή στον Στοχ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Ηρακλής Αντύπας
Ηρακλής Αντύπας

Ο Ηρακλής Αντύπας γεννήθηκε στις 28 Ιανουαρίου του 1975. Από μικρός λάτρευε το ποδόσφαιρο και το φαγητό. Στα πόδια μια μπάλα και στα χέρια ένα σάντουιτς! Τα χρόνια πέρασαν. Η μπάλα από τα πόδια πέρασε στην εξέδρα. Δεν έκρυψε ποτέ ότι άνηκε στη μία και μοναδική γενιά, των «επιστημόνων» που είχε πει και ο Σαλιαρέλης. Αποφοίτησε από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ και ακολούθως (το 1993) ξεκίνησε την δημοσιογραφία στο ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ. Είχε την τιμή να μάθει τα μυστικά της πέννας από τον Θόδωρο Νικολαΐδη και τον Γιώργο Δασκαλόπουλο. Στην πορεία βρέθηκε για 1,5 χρόνο στο SPORTIME και ξεκίνησε ρεπορτάζ Ολυμπιακού, σε καθημερινή βάση, από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας της SPORTDAY. Το… μενού περιλάμβανε και ραδιόφωνο, στον NOVAΣΠΟΡ FM. Για δύο χρόνια κάθε Δευτέρα βράδυ συνομιλούσε με τους ακροατές, κυρίως τους φιλικά προσκείμενους στον Ολυμπιακό. Επίσης, έκανε και τις μεταδόσεις των ευρωπαϊκών αγώνων των «ερυθρόλευκων», στα εκτός έδρας ματς. Πάντα σε πρώτο πληθυντικό…

Τον Ιούνιο αποφάσισε να κάνει ένα… Kit Κat και να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο από μια άλλη οπτική γωνιά. Μέχρι πότε; Θα δείξει…