Λεβαδειακός- Βέροια 2-0

Gazzetta team
Λεβαδειακός- Βέροια 2-0

bet365

Ο Λεβαδειακός νίκησε 2-0 τη Βέροια, «σφράγισε» την παραμονή στην κατηγορία και άφησε την «βασίλισσα του βορρά» να ψάχνει αλλού βαθμούς για να σωθεί!

Το μυαλό στην άμυνα

Ο Γιάννης... φοβόταν το θεριό και το θεριό τον Γιάννη! Κάπως έτσι κύλησε το πρώτο ημίχρονο στην Λιβάδεια, με τις δύο ομάδες να έχουν τον νου του αποκλειστικά στο πως θα διαφυλάξουν το μηδέν, χωρίς να παίρνουν το παραμικρό ρίσκο για να δημιουργήσουν φάσεις. Ένα παιχνίδι με αρκετά λάθη στην μεσαία γραμμή, χωρίς ρυθμό και αρκετές κινήσεις στην σκακιέρα της τακτικής. Με μοναδικό γνώμονα την διαφύλαξη του μηδέν.Η Βέροια, πάντως, ήταν εκείνη που είχε την κατοχή της μπάλας. Εντελώς ανούσια, όμως, χωρίς να μπορεί να πλησιάσει με αξιώσεις προς την εστία του Λεβαδειακού. Ο Μπεν ήταν σαν την... καλαμιά στον κάμπο ανάμεσα στα στόπερ των γηπεδούχων.

Είναι ενδεικτικό της τραγικής εικόνας της αναμέτρησης το γεγονός πως δεν υπήρχε ούτε μισή καλή φάση που θα έκανε τους θεατές να σηκωθούν από τις θέσεις τους. Kάπως έτσι και απόλυτα φυσικά το μηδέν έμεινε και οδήγησε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.

Έκανε... Κονέ παραμονής!

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε ούτε και στην επανάληψη. Ένα «σφιχτό» ματς, με αρκετά λάθη και μεγάλη νευρικότητα. Ήταν φανερό πως το ματς πάει για το... μισόν-μηδέν και ο Λεβαδειακός ήταν εκείνος που είχε τον τρόπο για να πάρει κεφάλι στο σκορ και στο φινάλε την νίκη! Μια μακρινή απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κονέ και η λάθος εκτίμηση του Καντιμοίρη, έβαλαν μπροστά τους γηπεδούχους στο 56', δίνοντας τους προβάδισμα νίκης.

Η Βέροια από κει και έπειτα προσπάθησε να βρει την ισοφάριση, ανοίχθηκε αλλά την... κρέμασε ο Μπεν! Το μεγάλο «κανόνι» της ομάδας αποβλήθηκε στο 74' και επί της ουσίας στέρησε τις όποιες ελπίδες για κάτι καλό στην Λιβαδειά.

Ο Λεβαδειακός έκανε σωστή διαχείρηση του υπέρ του 1-0 και στην τελευταία φάση του αγώνα ο Βαγγέλης Μάντζιος με το 11ο φετινό του γκολ, διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

MAN OF THE MATCH: Από την δική του... έμπνευση κρίθηκε ένα παιχνίδι που είχε τις φάσεις με το σταγονόμετρο! Άρα δεν γίνεται να μην βρίσκεται σε αυτή την κατηγορία ο Κονέ! Ο σκόρερ του Λεβαδειακού που με το γκολ που πέτυχε, «σφράγισε» την παραμονή των Βοιωτών στην κατηγορία.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Ο Στρατηλάτης μπορεί να μην είχε πολύ δουλειά κάτω από την εστία του Λεβαδειακού αλλά ήταν σταθερότατος, έδινε εμπιστοσύνηση στην άμυνα του. Στο 63' έχει εξαιρετική τοποθέτηση και μπλοκάρει το σουτ του Παυλίδη. Καλό ματς από τον Έλληνα πορτιέρο.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Η Βέροια περίμενε πολλά από τον πρώτο της σκόρερ στην σεζόν, τον Μπεν. Εκείνος, όμως, δεν κατάφερε στιγμή να δημιουργήσει προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα ενώ... κατάφερε να αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 74'.

Η ΓΚΑΦΑ: Ο Καντιμοίρης. Σε ένα ματς που δεν είχε πέρα από 1-2 καλές στιγμές οι πορτιέρο των δύο ομάδων δεν είχαν δουλειά και θα κρίνονταν από ελάχιστες στιγμές. Ο άσος της Βέροιας, όμως, δεν υπολόγισε καλά το μακρινό σουτ του Κονέ και φέρει μεγάλη ευθύνη για την ήττα της ομάδας του. Κάνει τραγική έξοδο και στο 2-0 των γηπεδούχων.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Ο Αρετόπουλος δεν είχε κανένα πρόβλημα να περάσει απαρατήρητος στο πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη ο ρέφερι της αναμέτρησης απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Μπεν.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Το παιχνίδι φαινόταν πως θα κριθεί από μία στιγμή. Αυτή ήταν το φάουλ του Κονέ στο 56'. Η Βέροια έμεινε και με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Μπεν και κάπου εκεί... τελείωσε η σεμνή τελετή. Ο Μάντζιος στο φινάλε απλά διαμόρφωσε το τελικό 2-0 που «σφραγίζει» την κατηγορία για τους Βοιωτούς.

Λεβαδειακός (Σάββας Παντελίδης): Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Κώτσιος, Χαραλάμπους, Ιντζίδης, Κονέ, Πετράτσι, Βαρέλα (87’ Βούκσεβιτς), Μάντζιος, Ορτέγκα (66’ Μάρτινς), Μιλοσάβλιεφ (90+3’ Μάγκας)

Βέροια (Ράτκο Ντόστανιτς): Καντιμοίρης, Αμαραντίδης, Βέρτζος, Μπάρμπας, Όστοϊτς (66’ Μπαργκάν), Σιόντης, Καλτσάς (76’ Ζεζίνιο), Βεργώνης, Μπεν, Γκονσάλβες, Παυλίδης (79’ Τραπ)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα