Με απουσίες ο ΟΦΗ

Gazzetta team
Με απουσίες ο ΟΦΗ

bet365

Μισός θα αγωνιστεί ο ΟΦΗ στον εκτός έδρας αγώνα την Καλλονή. Ο Ρικάρντο Σα Πίντο δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες εννιά ποδοσφαιριστών.

Με αρκετές απουσίες θα αγωνιστεί ο ΟΦΗ κόντρα στην Καλλονή. Ο τεχνικός των Κρητικών δεν μπορεί να υπολογίζει τον τραυματία Λαμπρόπουλο, τον ανέτοιμο Φραγκουλάκη, τον τιμωρημένο Μακρή καθώς και τους Βερόν, Νούνιες, Φαζό, Γιαγκιόζη, Κυζιρίδη και Δασκαλάκη.

Η αποστολή που θα πετάξει το απόγευμα για την Αθήνα αποτελείται από τους εξής: Αγριμάκης, Φερναντέζ, Μπούρμπος, Στάθης, Μιλιάζες, Ζόρο, Τριποτσέρης, Δαμιανάκης, Μπαρέϊρο, Κάλαϊτζιτς, Μονιάκης, Ντουντού, Κουτσιανικούλης, Ζε, Περογαμβράκης, Παπάζογλου, Μπανούσης, Ροβίθης και Σίσιτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα