Ξεκουράζει παίκτες ο Μίτσελ
Η προετοιμασία για τον Εργοτέλη ήταν σύντομη και ολοκληρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, μετά την πρωινή προπόνηση που διεξήχθη στο Ρέντη.
Οι παίκτες του Ολυμπιακού έκαναν ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας, ενώ στη συνέχεια δούλεψαν και τακτική. Έπαιξαν και διπλό σε χώρο μικρότερο του γηπέδου.
Ο Σαβιόλα και ο Σιόβας συνέχισαν με ατομικό και θεραπεία, ενώ μετά το τέλος της προπόνησης ο Μίτσελ έκανε γνωστή την αποστολή για τον Εργοτέλη.
Αναλυτικά: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Κάμπελ, Φουστέρ, Χολέβας, Μασάντο, Μαρκάνο, Εντινγκά, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Πελέ, Πέρεζ, Σάμαρης, Σέποβιτς, Τόρες, Βαλντέζ, Βέργος.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
