Ξεκουράζει παίκτες ο Μίτσελ

Ξεκουράζει παίκτες ο Μίτσελ

Gazzetta team
Ξεκουράζει παίκτες ο Μίτσελ

bet365

Αρκετούς παίκτες θα ξεκουράσει ο Μίτσελ στην αναμέτρηση της Κρήτης με τον Εργοτέλη, καθώς άφησε εκτός τους Σαβιόλα, Μανωλά, Σαλίνο, Μανιάτη και Ντομίνγκες. Μέσα ο Βέργος.

Η προετοιμασία για τον Εργοτέλη ήταν σύντομη και ολοκληρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, μετά την πρωινή προπόνηση που διεξήχθη στο Ρέντη.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έκαναν ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας, ενώ στη συνέχεια δούλεψαν και τακτική. Έπαιξαν και διπλό σε χώρο μικρότερο του γηπέδου.

Ο Σαβιόλα και ο Σιόβας συνέχισαν με ατομικό και θεραπεία, ενώ μετά το τέλος της προπόνησης ο Μίτσελ έκανε γνωστή την αποστολή για τον Εργοτέλη.

Αναλυτικά: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Κάμπελ, Φουστέρ, Χολέβας, Μασάντο, Μαρκάνο, Εντινγκά, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Πελέ, Πέρεζ, Σάμαρης, Σέποβιτς, Τόρες, Βαλντέζ, Βέργος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα