Κάμπελ για νταμπλ και... Πρέμιερ Λιγκ!

Κάμπελ για νταμπλ και... Πρέμιερ Λιγκ!

Κάμπελ για νταμπλ και... Πρέμιερ Λιγκ!

bet365

Ετοιμος για... Πρέμιερ Λιγκ, αλλά και χαρούμενος στον Ολυμπιακό! Ο Τζόελ Κάμπελ μιλά για τον αποκλεισμό από τη Γιουνάιτεντ, τις εμπειρίες που κέρδισαν οι «ερυθρόλευκοι», αλλά και το νταμπλ!

Και τώρα... Κύπελλο! Ο Τζόελ Κάμπελ μιλώντας σε εφημερίδα της Κόστα Ρίκα μίλησε για τον αποκλεισμό από τη Γιουνάιτεντ, την αντίδραση του Ολυμπιακού, ενώ πριν το Μουντιάλ και το επόμενο βήμα της καριέρας του υπάρχει ο ΠΑΟΚ και το νταμπλ! Ο Κοσταρικανός πάντως είναι έτοιμος για Πρέμιερ Λιγκ, αλλά και χαρούμενος που φορά τα ερυθρόλευκα.

Ποια είναι πιστεύεις τα αιτία του αποκλεισμού;
«Τα πήγαμε πολύ καλά, είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε το γκολ που χρειαζόμασταν, δυστυχώς η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας. Η ομάδα όμως απέκτησε μεγάλη εμπειρία»

Αντέδρασε σωστά ο Ολυμπιακός στην Αγγλία; Εσύ πως έπαιξες
«Καταρχήν, πρέπει να τονίσω πως ο Ολυμπιακός έκανε μια εξαιρετική πορεία. Αποδείξαμε και στο Ολντ Τράφορντ ότι δεν έπρεπε να κλειστούμε, επιτεθήκαμε, προσπαθήσαμε. Είμαι πολύ καλά, είμαι χαρούμενος που έπαιξα στο Τσάμπιονς Λιγκ»

Πως αισθάνεσαι για τη συμμετοχή σου;
«Το επίπεδο της διοργάνωσης είναι το υψηλότερο που υπάρχει στον Πλανήτη. Είχαν απίστευτη ένταση και τα δυο ματς. Ευχαριστώ τον Θεό που έπαιξα σε τέτοια παιχνίδια».

Είσαι έτοιμος να παίξεις στην Πρέμιερ Λιγκ;
«Αισθάνομαι πάντα έτοιμος, απλά περιμένω την ευκαιρία. Ξέρω ότι κάποια στιγμή θα έρθει, τώρα είμαι στον Ολυμπιακό, ήρεμος και χαρούμενος»

Είναι η καλύτερή σου χρονιά στην Ευρώπη;
«Δεν μπορώ να το πω εγώ αυτό...Εχω πολλά να μάθω ακόμα, είναι η τρίτη μου χρονιά στην Ευρώπη και αρχίζω να εδραιώνομαι, αλλά πρέπει να μάθω ακόμα πολλά».

Ποιος είναι ο επόμενος στόχος του Ολυμπιακού;
Τώρα θέλουμε να κερδίσουμε το Κύπελλο για να κατακτήσουμε το νταμπλ. Υπάρχουν τρία ματς, πρέπει να ξεπεράσουμε τον ΠΑΟΚ, είναι πολύ σκληρός αντίπαλος, αλλά εμείς θα παλέψουμε γι αυτό τον στόχο»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα