Ο Μέντες για τον επαναληπτικό με τον ΟΦΗ

Gazzetta team
Ο Μέντες για τον επαναληπτικό με τον ΟΦΗ

bet365

Αισιόδοξος πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να γυρίσει την κατάσταση και να πάρει την πρόκριση στη Λεωφόρο εμφανίστηκε ο Μέντες...

Ο Μέντες Ντα Σίλβα, μίλησε για την ήττα από τον ΟΦΗ στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου, τονίζοντας πως ο Παναθηναϊκός δεν είναι και στην καλύτερη θέση πλέον. Ψστόσο πιστεύει πως με τον κόσμο του στην Λεωφόρο μπορεί να φέρει τα πράγματα τούμπα και να πανηγυρίσει την πρόκριση στον τελικό.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την ήττα από τον ΟΦΗ: «Δεν είμαστε στην καλύτερη δυνατή θέση, καθώς έχουμε ηττηθεί με 1-0, όμως έχουμε τον δεύτερο αγώνα στην έδρα μας όπου θα είμαστε πιο δυνατοί, μπορεί να χρειαστεί να παίξουμε και με διαφορετικό σύστημα διότι πρέπει να σκοράρουμε, όμως ακόμα πιστεύω ότι μπορούμε να προκριθούμε στον τελικό. Θα θέλαμε να έχουμε ένα διαφορετικό αποτέλεσμα και καλύτερη απόδοση, όμως έχουμε και μια δεύτερη ευκαιρία στην έδρα μας όπου θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την πρόκριση».

Για το τι δεν πήγε καλά: «Πρώτα απ' όλα αντιμετωπίσαμε δυσκολίες στον τρόπο παιχνιδιού μας, ο Μπεργκ ήταν απομονωμένος και δεν δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Κάναμε πολλά λάθη στις μεταβιβάσεις μας κυρίως στην μεσαία γραμμή και έτσι δεν γίνεται να πάρεις τη νίκη. Αρκετοί παίκτες, ανάμεσα τους και εγώ, δεν είχαμε καλή απόδοση και αυτό ήταν το πρόβλημα».

Για το αν μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά αυτή η ήττα: «Το τελευταίο διάστημα είχαμε καλή απόδοση και το συνδυάσαμε με θετικά αποτελέσματα. αυτή την φορά δεν συνέβη κάτι ανάλογο. Τώρα όμως ακολουθούν αγώνες όπου πρέπει να έχουμε καλή απόδοση και να πάρουμε θετικά αποτελέσματα. Μερικές φορές μια ήττα μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά για την συνέχεια και πιστεύω ότι κάτι ανάλογο θα γίνει τώρα. Έχω πίστη στην ομάδα ότι θα τα καταφέρουμε».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα