Διεθνής διαιτητής εναντίον ΕΠΟ!

Θάνος Σαρρής
Διεθνής διαιτητής εναντίον ΕΠΟ!

bet365

Το gazzetta.gr αποκαλύπτει τις «βαριές» καταγγελίες για ρατσισμό από διεθνή διαιτητή κατά της ελληνικής Ομοσπονδίας!

Σε μια περίοδο όπου η ΕΠΟ βάλλεται από παντού, φαίνεται ότι αντιμετωπίζει ζητήματα και εκ των έσω και μάλιστα πολύ σημαντικά! Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του gazzetta.gr, διεθνής διαιτητής έχει ήδη κινηθεί νομικά κατά της Ομοσπονδίας, με εξώδικο που έχει κοινοποιηθεί στα υψηλότερα κλιμάκια του παγκοσμίου και του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Οι σοβαρές καταγγελίες αφορούν ρατσιστική συμπεριφορά από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας και αποτελούν την έσχατη αντίδραση του εν λόγω ατόμου, αφού όσες προσπάθειες έκανε για να βρει το δίκιο του με διαφορετικό τρόπο, έπεσαν στο κενό. Έτσι, αφού... είδε και απόειδε, αποφάσισε να ακολουθήσει τη νομική οδό.

Ήδη, μάλιστα οι καταγγελίες έχουν φτάσει... πολύ ψηλά, καθώς τόσο η FIFA, όσο και UEFA έχουν ενημερωθεί για τις πρακτικές της ελληνικής Ομοσπονδίας. Επίσης, το θέμα έχει φτάσει και στη FARE, το δίκτυο κατά του ρατσισμού που βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία με την UEFA.

Όπως αναφέρεται στο εξώδικο που έχει ήδη φτάσει στα χέρια των αρμόδιων, η ΕΠΟ κατηγορείται για παράβαση καταστατικού της FIFA, καθώς η Παγκόσμια Ομοσπονδία είναι ξεκάθαρη για θέματα που αφορούν κάθε είδους διάκριση και μάλιστα προβλέπει αυστηρότατες ποινές.

Σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται στους κανονισμούς, αν το θέμα προχωρήσει, τότε η ελληνική Ομοσπονδία απειλείται με πολύ βαριά «καμπάνα». Τόσο βαριά, που αν... ηχήσει θα προκαλέσει αίσθηση...

Προφανώς, η απόφαση για να φτάσει το θέμα στα υψηλά κλιμάκια δεν ήταν και η ευκολότερη για το θιγόμενο άτομο, το οποίο, αφού ζύγισε τα δεδομένα και διεκδικώντας την αξιοπρέπειά του αποφάσισε να ακολουθήσει το δύσκολο δρόμο, ελπίζοντας να βοηθήσει στο μέλλον άλλους, που θα αντιμετωπίσουν τα ίδια ή παρόμοια προβλήματα, αρνούμενοι να πάνε με το ρεύμα.

Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και το gazzetta.gr σύντομα θα αποκαλύψει περισσότερα στοιχεία, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες μας οι καταγγελίες έχουν φτάσει και σε μεγάλα διεθνή ΜΜΕ, τα οποία το αντιμετωπίζουν με τη δέουσα σοβαρότητα και σύντομα αναμένεται να προβούν σε ανάλογες αποκαλύψεις.

 

Τελευταία Νέα