Κοιτάζει πάντα μπροστά

Κοιτάζει πάντα μπροστά

Ηρακλής Αντύπας Ηρακλής Αντύπας
Κοιτάζει πάντα μπροστά

bet365

Ο Ηρακλής Αντύπας γράφει στο gazzetta.gr για τα βήματα προόδου που έχει κάνει ο Ολυμπιακός παρά τον αποκλεισμό από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Θρύλος δεν τα κατάφερε στο Μάντσεστερ. Δεν μπόρεσε να πάρει την ιστορική πρόκριση. Από το τελικό 3-0 δεν υπάρχει τόσο απογοήτευση, όσο πικρία. Πίκρα μας έμεινε στο στόμα, γιατί αυτή η ομάδα έφτασε τόσο κοντά στο να μας γεμίσει με χαρά και να μας στείλει στα ουράνια.

Ο Θρύλος κοίταξε στα μάτια την μεγάλη Γιουνάιτεντ και θα μπορούσε να είχε πετύχει ένα γκολ, το οποίο θα ήταν χρυσό. Μπορεί το αποτέλεσμα να ήταν αρνητικό και δεν τίθεται θέμα σε αυτό. Ωστόσο, οι Πειραιώτες έχουν κάνει βήματα μπροστά. Σε όλα ανεξαιρέτως τα ευρωπαϊκά τους παιχνίδια στάθηκαν αξιοπρεπέστατα.

Έπαιξαν μπάλα και όχι αντιποδόσφαιρο. Έπαιξαν επιθετικά και δεν κλείστηκαν στο καβούκι τους, ακόμα και όταν ο αντίπαλος ήταν τεράστιο όνομα, όπως η Παρί και η Γιουνάιτεντ. Το βράδυ της Τετάρτης η κατοχή μπάλας σε αγγλικό γήπεδο, ήταν μοιρασμένη στη μέση. Και για όσους ξέρουν από αγγλικά γήπεδα, κάτι τέτοιο συμβαίνει μόνο με αντιπάλους τοπ ομάδες.

Ο Θρύλος έψαξε το γκολ. Και στο 0-0, και στο 1-0 και στο 2-0 και στο 3-0. Τη μία ο Πέρεζε δεν σημάδεψε σωστά, στις άλλες ο Ντε Χέα δικαίωσε μετά από χρόνια τον Φέργκιουνσον για τα εκατομμύρια που έδωσε για να τον αποκτήσει. Ποντάρουμε, ότι η διπλή επέμβαση στο 40’ θα ψηφιστεί ως η καλύτερη της διοργάνωσης.

Το ματς κρίθηκε σε μεγάλο βαθμό, σε αυτό το καταραμένο πεντάλεπτο, το τελευταίο του πρώτου ημιχρόνου. Στο 40’ ο Ολυμπιακός δεν ισοφαρίζει και στο 45’ δέχεται ένα φτηνό γκολ και η Γιουνάιτεντ ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα.

Εκεί το πληγωμένο θηρίο, ένιωσε ότι θα προκριθεί και είναι τεράστιο επίτευγμα του Ολυμπιακού, που μετά το 3-0, είδε μια ομάδα με το όνομα, την ιστορία και την ποιότητα της Γιουνάιτεντ, να γυρίζει πίσω και να παίζει άμυνα. Υπήρχαν στιγμές που μέχρι και ο Ρούνεϊ, έμοιαζε αμυντικό χαφ…

Ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε και κοιτάζει μπροστά όπως κάνει πάντα. Οι μεγάλες ομάδες χτίζονται και δυναμώνουν, τόσο μέσα από επιτυχίες, όσο και από αποκλεισμούς. Ο Ολυμπιακός θα δυναμώσει το καλοκαίρι, θα ενισχυθεί (γιατί χρειάζεται ακόμα περισσότερους ποιτικούς παίκτες) και θα παρουσιαστεί στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ, ακόμα πιο δυνατός.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Ηρακλής Αντύπας
Ηρακλής Αντύπας

Ο Ηρακλής Αντύπας γεννήθηκε στις 28 Ιανουαρίου του 1975. Από μικρός λάτρευε το ποδόσφαιρο και το φαγητό. Στα πόδια μια μπάλα και στα χέρια ένα σάντουιτς! Τα χρόνια πέρασαν. Η μπάλα από τα πόδια πέρασε στην εξέδρα. Δεν έκρυψε ποτέ ότι άνηκε στη μία και μοναδική γενιά, των «επιστημόνων» που είχε πει και ο Σαλιαρέλης. Αποφοίτησε από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ και ακολούθως (το 1993) ξεκίνησε την δημοσιογραφία στο ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ. Είχε την τιμή να μάθει τα μυστικά της πέννας από τον Θόδωρο Νικολαΐδη και τον Γιώργο Δασκαλόπουλο. Στην πορεία βρέθηκε για 1,5 χρόνο στο SPORTIME και ξεκίνησε ρεπορτάζ Ολυμπιακού, σε καθημερινή βάση, από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας της SPORTDAY. Το… μενού περιλάμβανε και ραδιόφωνο, στον NOVAΣΠΟΡ FM. Για δύο χρόνια κάθε Δευτέρα βράδυ συνομιλούσε με τους ακροατές, κυρίως τους φιλικά προσκείμενους στον Ολυμπιακό. Επίσης, έκανε και τις μεταδόσεις των ευρωπαϊκών αγώνων των «ερυθρόλευκων», στα εκτός έδρας ματς. Πάντα σε πρώτο πληθυντικό…

Τον Ιούνιο αποφάσισε να κάνει ένα… Kit Κat και να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο από μια άλλη οπτική γωνιά. Μέχρι πότε; Θα δείξει…