9-2, 6-1, 5-1, 4-1, 3-2…

9-2, 6-1, 5-1, 4-1, 3-2…

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος βλέπει στο blog του στο gazzetta τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τη Γιουνάϊτεντ μέσα από τη δική του σκοπιά.

Τελείωνα χθες το κομμάτι μου με τον Ρομπέρτο. Περίμενα μία εμφάνιση καλύτερη. Γιατί το τρίτο γκολ «δεν τρώγεται» εύκολα.

Αλλά αν πάμε σε επιμέρους κομμάτια του παζλ, θα βρούμε πολλά. Έτσι είναι φίλοι μου σε τόσο υψηλό επίπεδο. Όλα παίζονται στις λεπτομέρειες. Ποιος θα κάνει το λάθος κι αν θα το εκμεταλλευθεί ο άλλος. Η πιο έμπειρη ομάδα, το πιο μεγάλο όνομα την πιο κρίσιμη στιγμή έκανε δικές της τις λεπτομέρειες και προκρίθηκε. Με την αβάντα ενός ανθέλληνα Ολλανδού, που βοήθησε έτσι τον συμπατριώτη του να ξελασπώσει-παρεμπιπτόντως, θυμηθείτε τι έγραφα προχθές (http://www.gazzetta.gr/football/article/597113/o-kaipers-sfyrizei-ton-fan-persi).

Αν θέλουμε, όμως, να αφήσουμε λίγο πέρα τα δέντρα και να δούμε το δάσος, σίγουρα η αποτίμηση είναι πολύ θετική για τον φετινό Ολυμπιακό της Ευρώπης.

Προκρίθηκε από τη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ (και δη με 10 βαθμούς) για πρώτη φορά μετά το 2010, αποκλείοντας μάλιστα την περσινή φιναλίστ του Γιουρόπα Λιγκ Μπενφίκα, που φέτος σαρώνει στην Πορτογαλία κι ήδη είναι στους 8 και του φετινού Γιουρόπα Λιγκ.

Είχε για πρώτη φορά στην ιστορία του στο θεσμό δύο σερί θετικά αποτελέσματα σε εκτός έδρας παιχνίδια της φάσης των ομίλων (3-0 στις Βρυξέλλες και 1-1 στη Λισσαβώνα).

Κέρδισε για πρώτη φορά στην ιστορία του αγώνα στη φάση των νοκ άουτ του Τσάμπιονς Λιγκ. Και δη την πρωταθλήτρια Αγγλίας Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ.

Και τα έκανε όλα αυτά παίζοντας σχεδόν πάντα καλό ποδόσφαιρο.

Ακόμη κι αν ρίξεις μία ματιά στα συνολικά σκορ της φάσης των 16 της φετινής διοργάνωσης, θα καταλάβεις πολλά.

Ρεάλ Μαδρίτης-Σάλκε 9-2

Παρί Ζεν Ζερμέν-Μπάγερ Λέβερκουζεν 6-1

Ατλέτικο Μαδρίτης-Μίλαν 5-1

Μπαρτσελόνα-Μάντσεστερ Σίτι 4-1

Μπάγερν-Άρσεναλ 3-1

Τσέλσι-Γαλατασαράϊ 3-1

Μπορούσια Ντόρτμουντ-Ζενίτ 5-4

Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ-Ολυμπιακός 3-2…

Ο Ολυμπιακός είναι πλέον πολύ κοντά στο να καθιερωθεί ως μία σημαντική ομάδα στα κύπελλα Ευρώπης. Αρκεί να συνεχίσει έτσι, ώστε να φτάσει και στο επόμενο βήμα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.