Το... plan b του Μίτσελ!

Το... plan b του Μίτσελ!

Gazzetta team
Το... plan b του Μίτσελ!

bet365

Ξεκάθαρα είναι τα... φαβορί για την αρχική σύνθεση του Ολυμπιακού, όμως ο Ισπανός έχει στο μυαλό του και μερικές πιθανές «εκπλήξεις».

Σκέψεις για κάποια... έκπληξη στην αρχική σύνθεση του αγώνα με την Μάντσεστερ, κάνει ο Μίτσελ, ο οποίος δεν αποκλείεται να προσπαθήσει να αιφνιδιάσει τον αντίπαλό του. Δεδομένο είναι, πως φαβορί για να ξεκινήσουν είναι οι Ρομπέρτο, Σαλίνο, Χολέμπας, Μανωλάς, Μαρκάνο, Εντινγκά, Μανιάτης, Τσόρι, Κάμπελ, Πέρες και Βαλντές.

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της SportDay, στην τελευταία προπόνηση των «ερυθρόλευκων», ο Ισπανός δοκίμασε κάποιες παραλλαγές. Ένα ενδεχόμενο, λοιπόν, είναι να αντί του Βαλντές να παίξει ο Φουστέρ, με τον Κάμπελ να πηγαίνει στην κορυφή, προκειμένου να εκμεταλλευτεί την ταχύτητά του και να χτυπήσει στην κόντρα.

Επίσης, υπάρχει σκέψη - χωρίς να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες - αντί του Βαλντές να ξεκινήσει ο Σάμαρης, με το κέντρο να ενισχύεται μεν, αλλά να μην υπάρχει επιθετικός, αφού στην περίπτωση αυτή, ο Κάμπελ παραμένει στα άκρα. Τέλος, σε μία άσκηση έμεινε εκτός ο Εντινγκά, με τον Μασάδο να έχει πάρει την θέση του, κάτι που είναι σχεδόν αδύνατο να γίνει και στο σημερινό παιχνίδι!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα