«Αλλάξαμε συνήθειες και νοοτροπία»

Δημήτρης Τομαράς
«Αλλάξαμε συνήθειες και νοοτροπία»

bet365

Ο Μίτσελ μιλώντας στον ισπανικό Τύπο αναφέρθηκε στις αλλαγές που έκανε στον Ολυμπιακό για να τον οδηγήσει σε επιτυχίες στην Ευρώπη.

Η Marca έκανε ένα μίνι αφιέρωμα στην δουλειά και την πορεία του Μίτσελ στον Ολυμπιακό. Ο ίδιος ο ερυθρόλευκος κόουτς σχολιάζοντας το τι έπρεπε να κάνει για να φτάσει τον σύλλογο εκεί που ήθελε εκείνος επισήμανε: «Όταν πήγαμε και κλείσαμε στον Ολυμπιακό κρίναμε απαραίτητο πως έπρεπε να γίνουν δύο πράγματα. Το ένα ήταν αλλαγή νοοτροπίας και το άλλο αλλαγή συνηθειών. Αυτά τα στοιχεία θα έρχονταν και μέσα από τις αλλαγές παικτών τις οποίες κάναμε, όπως και έγινε».

Στην συνέχεια τόνισε: «Ήρθαν στον Ολυμπιακό παίκτες που ήταν ανταγωνιστικοί. Φτιάξαμε μία μεθοδολογία μέσα από τις προπονήσεις και τους αγώνες. Με αυτόν τον τρόπο δείξαμε στην ομάδα πως το να πάρει το πρωτάθλημα και το Κύπελλο δεν αποτελεί μία απλή υποχρέωση αλλά μία μεγάλη πρόκληση και ένας μεγάλος στόχος. Όσο για το Τσάμπιονς Λιγκ είναι για εμάς το τεστ της προόδου μας. Δείχνει το πόσο πολύ έχουμε προχωρήσει ως ομάδα».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα