Απάντηση ΠΑΟΚ σε Ολυμπιακό και Σαρρή

Απάντηση ΠΑΟΚ σε Ολυμπιακό και Σαρρή

bet365

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απάντησε στον Ολυμπιακό και τον Γιώργο Σαρρή, τονίζοντας στο τέλος πως μετατρέπονται σε περίγελο. O Σαββίδης κινείται νομικά κατά των Πειραιωτών!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, με περισσή αλαζονεία και υποκαθιστώντας κατά την προσφιλή της συνήθεια την Κυβέρνηση και τους θεσμούς, απάντησε (;;;) στην ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ όπως θα απαντούσε θιγμένος μαθητής δημοτικού, απευθυνόμενος στον κ. Σαββίδη, ο οποίος ήδη κινείται νομικά και αναφερόμενος στο θέμα δήλωσε: «Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να αναφέρεται στο πρόσωπό μου κατ’ αυτόν τον τρόπο».

Φυσικά δεν διαβάσαμε στην ανακοίνωση το παραμικρό για την ουσία, το παραμικρό για την ποδοσφαιρική πραγματικότητα που συντηρείται, σαν να μην υπάρχει καμία συναίσθηση της πραγματικότητας.

Ο κ. Σαρρής από την πλευρά του λέει ότι θα συνεχίσει να απευθύνεται στα θεσμικά όργανα. Προφανώς εξαίρεση στο δημιουργικό του πρόγραμμα αποτελούν οι συνεντεύξεις Τύπου και οι ανακοινώσεις για να απαντήσει μόνο στον ΠΑΟΚ. Από τον συγκεκριμένο ζητούμε συγγνώμη που τον απασχολήσαμε από την διαφήμιση του ποδοσφαίρου μας «ειδικά στο εξωτερικό» (sic)!
Μετατρέπεστε σε περίγελο…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα