Μένει ο Τάτα, νέο συμβόλαιο σε Μέσι

Μένει ο Τάτα, νέο συμβόλαιο σε Μέσι

Gazzetta team
Μένει ο Τάτα, νέο συμβόλαιο σε Μέσι

bet365

Η Μπαρτσελόνα διέψευσε τα δημοσιεύματα ότι το καλοκαίρ φεύγει ο προπονητής της Τάτα Μαρτίνο, ενώ θέμα χρόνου είναι το νέο συμβόλαιο στον Μέσι

Πολλά δημοσιεύματα ήθελαν τον Αργεντινό προπονητή να φεύγει το καλοκαίρι παρότι έχει συμβόλαιο για ακόμα δύο χρόνια. Ωστόσο ο αντιπρόεδρος του τμήματος επικοινωνίας της Μπαρτσελόνα Μανέλ Αρόγιο, το διέψευσε: «Κατηγορηματικά διαψεύδουμε ότι ο Τάτα ή κάποιο μέλος του τεχνικού επιτελείου έχει την πρόθεση να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν. Μιλήσαμε μαζί του και είναι προσηλωμένος στους στόχους και στον προγραμματισμό για τις προκλήσεις της επόμενης χρονιάς», είπε ο Αρόγιο που πρόσθεσε, όμως, ότι υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιο του Τάτα Μαρτίνο. «Υπάρχει όρος στο συμβόλαιο του Μαρτίνο που επιτρέπει είτε στον ίδιο, είτε στην ομάδα, να σπάσουν το συμβόλαιο».

Επίσης ο Αρόγιο επιβεβαίωσε ότι σκέφτονται στην ομάδα, την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του Λιονέλ Μέσι, με το ποσό να φτάνει στα 250εκ. ευρώ. Ο Αργεντινός σταρ πριν λίγο καιρό είχε ανανεώσει το συμβόλαιο του μέχρι το 2018 με της ετήσιες απολαβές να φτάνουν τα 16 εκ. ευρώ καθαρά, αλλά δεν είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης καθώς ο Νεϊμάρ εισπράττει σχεδόν τα 20 εκ. ευρώ το χρόνο. Ετσι η διοίκηση εί έτοιμη να του κάνει αναπροσαρμογή συμβολαίου μέχρι το 2020 με τις ετήσιες απολαβές να φτάνουν τα 25 εκ. ευρώ. Αν κάτι τέτοιο γίνει τότε μαζί με την εφορία το ποσό θα φτάσει στα 50 εκ. ευρώ με την Μπαρτσελόνα να επιβαρύνεται με 250 εκ. ευρώ για πενταετές συμβόλαιο.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα