Η απάντηση Σαρρή στον ΠΑΟΚ

Η απάντηση Σαρρή στον ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Η απάντηση Σαρρή στον ΠΑΟΚ

bet365

Ο Πρόεδρος της ΕΠΟ απαντώντας στον ΠΑΟΚ, τόνισε ότι αυτός μιλά μέσα στα θεσμικά όργανα κι ότι θα συνεχίζει να υπερασπίζεται το συμφέρον των ελληνικών ομάδων.

H δήλωση του προέδρου της ΕΠΟ:

«Θα συνεχίσω, σε αντίθεση με τους κάθε λογής και εκ του ασφαλούς "επαναστάτες", να τοποθετούμαι για όλα τα θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου στα θεσμικά όργανα, εκεί όπου και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει εκπρόσωπο. Το ίδιο θα συνιστούσα σε όλους που υποτίθεται πως επιθυμούν να υπερασπιστούν τα εταιρικά ή προσωπικά τους συμφέροντα κόντρα σε "συστήματα", "ελέγχους" και "ελεγκτές".

Ο καθρέφτης όλων είναι το πεδίο των θετικών προτάσεων για την βελτίωση του αθλήματος, τις οποίες η Ομοσπονδία είναι έτοιμη να ακούσει. Ο εύκολος δρόμος των χαρακτηρισμών, μέσω ανακοινώσεων προς ικανοποίηση των εσωτερικών μετώπων και του οπαδικού αισθήματος, δεν οδηγεί πουθενά. Απλώς ανακατεύει τη λάσπη στον ανεμιστήρα. Προσωπικώς, σε ότι με αφορά θα ήταν εύκολο να επιστρέψω τους χαρακτηρισμούς, αλλά τίποτε δεν θα προσέφερε μια τέτοια κίνηση στην υπόθεση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Για τούτο θα συνεχίσω, όσο μπορώ, να υπερασπίζομαι προς όλες τις κατευθύνσεις, ειδικώς εκτός συνόρων, τα συμφέροντα των ελληνικών ομάδων, ακόμη και όταν οι ίδιες αδυνατούν παντελώς να το πράξουν κλεισμένες στο καβούκι τους και παραδομένες στους περιθωριακούς μύθους που τις ταλανίζουν χρόνια τώρα.

Αυτά προς το παρόν και αν απαιτηθεί θα επανέλθω».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα