Με Σαβιόλα και Μαρκάνο στο Μάντσεστερ

Με Σαβιόλα και Μαρκάνο στο Μάντσεστερ

Gazzetta team
Με Σαβιόλα και Μαρκάνο στο Μάντσεστερ

bet365

Έτοιμος για τον επαναληπτικό με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα έχει στη διάθεσή του, τους Σαβιόλα και Μαρκάνο.

Η τελευταία προπόνηση των «ερυθρολεύκων» επί ελληνικού εδάφους, πριν από το σπουδαίο αυτό ματς, διεξήχθη το πρωί της Δευτέρας, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη. Σε αυτή συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές, ανεξαρτήτως του αν είναι ή όχι στη λίστα του Champions League.

Κανονικά γυμνάστηκε ο Ιβάν Μαρκάνο. Μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Σαβιόλα και συνέχισε με ατομικό, ενώ ο Αριέλ Ιμπαγάσα έκανε θεραπεία. Ο Δημήτρης Σιόβας συνέχισε με το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί.

Η δουλειά που έγινε ήταν μεθοδική και αφορούσε στην τακτική και τη στρατηγική μέσα στον αγώνα. Έχοντας μελετήσει τη Γιουνάιτεντ, ο Μίτσελ και το προπονητικό επιτελείο του Ολυμπιακού ζητούσαν από τους παίκτες διαρκώς συγκεκριμένα πράγματα.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε και στις στημένες φάσεις (κυρίως κόρνερ), ενώ ορισμένοι εκ των ποδοσφαιριστών επιδόθηκαν και σε εκτελέσεις πέναλτι. Στο τέλος έγινε και διπλό, σε μικρό χώρο, με γρήγορες εναλλαγές της μπάλας και εξίσου ταχύτατες αντιδράσεις.

Αμέσως μετά την προπόνηση ο Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή για το Μάντσεστερ, την οποία αποτελούν οι εξής 20 ποδοσφαιριστές: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Χουτεσιώτης, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Φουστέρ, Χολέβας, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μαρκάνο, Εντινγκά, Παπαδόπουλος, Πέρεζ, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Βαλντέζ, Βέργος.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα